Mine fødselsdagsønsker

10 ting jeg vil lave i juni

Mini A Ture matchende sæt

Søde juni – årets første sommermåned. Og lige så fesent vejret har været i maj, lige så fint er det startet her i juni. Her på Fyn lover de op til 30 grader på onsdag, hvor vi skal stemme til valget. Husk lige at tage en flaske vand med, så I ikke risikerer at blive dårlige i køerne.

Min juni ser ud til at blive en virkelig dejlig en af slagsen og jeg håber også, at jeres bliver dejlig. Reklame: Pigernes matchende tøj her er fra Mini A Ture. Er de ikke for cute? Bellas kjole kan købes HER*, Floras heldragt HER og hendes sommerhat HER*. Bellas sløjfe er i øvrigt HERFRA*

I juni vil jeg…

  1. … virkelig få ordnet haven. Man kan godt se, at den lider lidt af, at jeg sidste sommer både var gravid og startede nyt job i juni. Haven voksede simpelthen “fra” os og vi kom aldrig rigtigt i bund med ukrudt. Det bider os i røven nu, hvor alt vokser igen, så derfor er vi faktisk i disse dage i gang med at give haven den helt store overhaling.
  2. … i babybio, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken film jeg skal vælge. Aladdin eller Rocketman – hvilken ville I vælge? Uh og her i juni starter vi vores Damernes biografklub op igen efter vi har holdt pause siden Floras fødsel. SHIIIIIT jeg glæder mig!
  3. … nyde et par uger i Grækenland. Åh hvor jeg glæder mig! Ja, vi har lige været afsted i Portugal og det var egentlig heller ikke meningen, at vi skulle afsted to gange så kort tid efter hinanden, men vi faldt i foråret over den kommende rejse og den var SÅ billig, at vi ikke kunne lade være. Og det er sidste år, hvor vi kan rejse tidligt i juni (nok også derfor, den var så billig), da Bella næste år går rigtigt i skole. Så vi greb chancen! Til gengæld har vi ikke flere udlandsrejser på tapettet i år, som det ser ud lige nu.
  4. … sukke voldsomt over, at det giver INGEN mening at købe denne kjole* (ej har jeg heller råd til den), men at den er så fin! Jeg ville faktisk heller ikke have noget imod at have denne gamle kending i lyserød*.
  5. … stemme til folketingsvalget på onsdag. Det kan godt være, at vi lige har været afsted til EP-valget, men kom afsted alligevel! Jeg var meget glad over at se, at klima sejrede. Det håber jeg, at klima gør igen på onsdag – sammen med mere og bedre velfærd (især indenfor børneområdet).
  6. … og for at fejre demokratiet, så har vi inviteret venner til sammenskudsgrill i haven samme dag. Tanken er, at folk dukker op, når de en gang har fået stemt og så er der badebassin i haven, pølser på grillen og – forhåbenligt – gode nyheder fra valgstederne. Fik jeg sagt, at de lover 30 grader på onsdag?!
  7. … spise masser af nye danske kartofler, ærter, jordbær og kirsebær og så skal jeg have lavet denne med rabarber fra min egen have. Og denne salat – åh den har jeg glædet mig til!
  8. … få stoppet mit sygelige forbrug af æbletrekanterne fra ALDI’s bakeoff. Men de er såååå gode!!
  9. … på camping! (det kræver helt sikkert et udråbstegn). Bella glæder sig ret meget og det gør jeg egentlig også, men jeg er også spændt på, om jeg kommer til at drømme om 5-stjernet hoteller, imens jeg ligger der i vognen, ha ha. Til gengæld tror jeg det bliver den hyggeligste familieferie og vi skal være i nærheden af Skagen, så det bliver jo næsten ikke bedre! Har I nogle tips til campingferie med to børn?
  10. … måske lide af en slem omgang FOMO, når der sidst på måneden er Tinderbox festival og jeg ikke er med. Jeg har været med alle årene, men jeg syntes bare ikke, at festival og druk rimede på “amning” og “baby”. Jeg gad ikke tage frem og tilbage hver 2.-3. time og samtidig ikke kunne slå mig på lidt drinks. Jeg tager revanche næste år! (gad ellers rigtig godt at høre Lana del Rey).

Har I nogle rare planer for juni, som I vil dele?

In June I wanna go vote for our national election. I’m going to Greece and I can’t wait! I’m also going camping here in Denmark – any tips for camping with two kids?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

5 kommentarer

  • Heidi

    Camping er slaraffenland for børn (udråbstegn) 😃 Jeg kan kun på det varmeste anbefale det. Vi plejer at vælge de campingpladser der har lidt ekstra at byde på som f.eks en pool og/eller en legeplads af fin standard.. Vores erfaring er, at ungerne som regel altid finder nogen at lege med og så betyder det også ferie og afslapning for os forældre 😃 Camping er for os uforpligtende, rummeligt og vildt hyggeligt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg glæder mig også til at få testet en ny ferieform 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Camping = børn der leger med andre børn = forældre der slapper i solen med et glas vin – win win 🙂 Og så ligger en del campingpladser jo tæt på strand og der kan man jo også altid få en del timer til at gå. Er sikker på at du bliver positivt overrasket søde

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Du sælger det allerede voldsomt godt!! Jeg glæder mig til at få det prøvet af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op hvor din store datter ligner dig,så sødt!
    God ferie 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdagsønsker