Outfit of the day #467

Det græske ø-liv

Lindos RhodosLindos by Rhodos

Jeg har aldrig været på Rhodos før, men vi er allerede faldet ret meget for øen. Det kunne meget hurtigt gå hen og blive vores favorit af de græske øer, som vi har været på. Vi har nu været her en uge og vi har en uge igen. Det er faktisk slet ikke til at forstå, da langt de fleste af vores ferier plejer at vare maksimalt en uge. Men denne gang er vi afsted i to og det skal nydes. I dag har vi været på vores første tur ud på øen og den gik til byen Lindos. Efter jeres mange anbefalinger på instagram, så valgte vi ikke at gå op til akropolis (selvom jeg sååååå gerne ville have været deroppe), da det ikke helt lød som den mest babyvenlige tur. Vi må komme tilbage en anden gang, når Flora lige er lidt større og tage turen derop. Til gengæld fik vi oplevet selve Lindos by og jeg købte de smukkeste smykker fra en græsk designer. I kan se meget mere i mine stories på instagram HER

Min kjole har I før set i indlægget her, men ellers kan den købes HER*. Sandalerne er fra Billi Bi fra sidste år, men jeg kan se, at de har lavet dem igen lige HER.
Både Bella og Flora er i Soft Gallery som fås henholdsvis HER og HER

We are enjoying the greek life on the island of Rhodes. The weather is lovely (very hot these days!) and today we went on a trip to Lindos, a charming city.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Lene B.

    Hvor er det et dejligt billede af dig og dine børn. Ferie med dem man holder allermest af, er bare det bedste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tusind tak Lene! Det er nemlig noget af det bedste <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #467