10 ting jeg vil lave i juli

Måned #8 med Flora

Flora missjeanett

Reklamelinks markeret med *

Poppy Rose solhat HER* – Design Letters kop HER* + hældetud HER

I går blev dejlige, lækre Flora 8 måneder! Jeg synes, at måneder flyder lidt sammen for tiden, men det er nok fordi, at vi alle har fri så længe og bare nyder denne fantastiske sommer sammen. Jeg har i de sidste par uger slet ikke haft styr på, hvilken dag vi har i dag. I tirsdags gættede jeg på, at det var lørdag… det siger lidt om, at vi virkelig bare tager en dag ad gangen – på den gode måde! Den her sommer og fælles barsel måtte godt vare et par måneder mere, if you ask me.

I øvrigt vil jeg lige give et tip videre: Rabatkoden SS19VIP giver 50% rabat på ALT hos Poppy Rose. Og det gælder også alt det, som i forvejen er sat ned, så tingene bliver ret billige. Floras solhat her kommer ned og koster omkring 40 kroner og jeg er også vildt glad for den her natdragt* (som også fås i grå her*). Jeg skal lige selv ind at se, hvad der er tilbage i str. 80 og 86, så jeg kan købe lidt billigt ind der.

 • Den skøre lyd, som jeg prøvede at beskrive i sidste måneds indlæg, er nu blevet erstattet med en sjov “sniffe”-lyd. Hun rynker på næsen samtidig og sniffer løs med næsen (og stadig med smil og viftende arme). Vi tror, at den betyder lidt det samme, som den “gamle” lyd; hun er begejstret over et eller andet.
 • Hun har ingen tænder endnu, så nu er hun altså langsommere på det plan end Bella var (Bella fik de første to mellem måned 7 og 8). Noget kunne måske bare tyde på, at hun ligner mig der. Jeg fik nemlig først de to første tænder i undermunden lige inden min 1-års fødselsdag. Jeg var også ret langsom, da mælketænderne skulle ud igen. Da jeg er 16, må tandlægen hive de sidste to mælketænder ud, så jeg kunne komme igang med at få bøjle på.
 • Flora er begyndt at stå på alle 4 og gynder frem og tilbage. Hun vil SÅ gerne kravle, men har ikke helt knækket koden. Nogle gange flytter hun rigtigt hænderne fremad, men glemmer at benene skal med.
 • Man kan ikke længere tage noget fra hende (som hun for eksempel ikke må lege med) og så bare distrahere hende med noget andet. Nu bliver hun stiktosset og skælder os ud et stykke tid, før hun bliver god igen.
 • Flora elsker melty sticks fra Ella’s Kitchen. Som i ELSKER dem. Og de er altså ret nemme at have med i tasken som en lille snack.
 • Hun har fået sin egen kop med bogstav F*. Jeg købte også låget til*, så der ikke kommer vand udover det hele. Det fungerer ret godt og det er fedt at de nu laver sådan et – det gjorde de ikke, da vi købte kopperne med B til Bella. Flora bøvler dog med at holde godt fast om koppen, så jeg tror også, at jeg vil købe dette håndtag, der passer til den.
 • Vi kan mærke, at det virkelig har givet Flora og Tims forhold RIGTIG meget, at han nu har været på barsel med os herhjemme i 2 måneder (og der er et par uger tilbage). Mænd burde virkelig tage mere barsel! I gennemsnit tager de danske mænd 30 dages barsel per barn… det er godt nok ikke meget! Jeg har i øvrigt skrevet mere om, hvorfor det er så vigtigt HER (både for barn, far OG mor).
 • Hendes appetit blevet SÅ meget større. Nogle dage kan vi slet ikke følge med og det føles som om hun snacker dagen lang.
 • Jeg ammer hende stadig og inklusiv det jeg ammer i løbet af natten, så er det nok cirka 8 gange i døgnet, tror jeg.
 • Hun elsker at sidde i barnesædet i indkøbsvognen, når vi handler. Hun spræller seriøst af fryd, når vi sætter hende ned i det, ha ha.
 • Et tip til jer med små børn her i varmen: en melamintallerken fyldt med vand har været et kæmpe hit, når vi sidder udenfor. Den er både god underholdning og det køler hende af samtidig.

I kan læse måned #8 med Bella lige HER og I finder alle månedsindlæg med både Bella + Flora HER

Flora is now 8 months! Still no teeth (Bella had two teeth at the same age), but she’s such a happy baby and she hungry (almost) all the time. She’s standing a lot on all four, but hasn’t started to crawl yet.

Poppy Rose duncan hat

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Mia

  Prøv at tjekke kopperne fra Ezpz ud. Min søn blev så god til at drikke med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sikke en lille grinebider, hun er 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er hun virkelig <3 Hun er simpelthen så glad hele tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juli