Applepie on the rocks cocktail

10 ting jeg vil lave i august

GRO kjole HERH&M cardigan HER* – Milledeux hårspænde HER*

Årets sidste sommermåned. Suk, jeg er altså ikke parat til efterår og kulde, men lad os krydse finger for noget indian summer her på falderebet.

I august vil jeg…

  1. … heppe på, at sommeren virkelig ikke er slut endnu. Come on, det kan da virkelig ikke være dét, vel? Der må da komme noget mere?
  2. … prøve at fatte, at Bella havde første skoledag i mandags. Crazy!! Men nøj hvor er hun glad! Min søster tog fra København og kom med – og så gik vi efterfølgende ud og spiste på Nouvelle. Det blev en rigtig festdag <3 Det er i øvrigt så lækkert på Nouvelle… stor anbefaling! (I kan læse indlægget om dem i min Odense guide her). Bella har længe været ret klar til skole, så det virker som en stor forløsning for hende. Jeg håber, at hun får en lige så dejlige folkeskoletid, som jeg havde. Jeg har stadig mange gode mennesker fra den tid i mit liv i dag.
  3. … købe den den her poncho*. Hvor vil den være genial til gåture med barnevogn, når efteråret begynder at banke på. Og shit, den er billig! Jeg ville i øvrigt ikke have noget imod at have denne kjole* inden under
  4. … selvfølgelig afsted med damerne og bioklubben. I denne måned hepper jeg på, at vi enten skal se Once upon a time… in Hollywood (med Leo og Pitt!) eller Ser du månen, Daniel. Har I bioplaner i denne måned? Vi har allerede været afsted en gang for at se Carmen & Lola. Der kommer snart en anmeldelse af den HER på profilen.
  5. … stoppe mig i at købe flere udsalgsfund til pigerne. Men ihhhh hvor har jeg sparet mange penge på en masse gode ting til dem. Blandt andet har jeg købt denne kjole* til Bella og denne fine sommerdragt* til Flora (sommerdragten har jeg købt forud i en størrelse, der passer hende næste sommer). Køber I også forud på udsalg til jeres børn?
  6. … prøve at spise frokost hos Boris Fisk i Kerteminde. Har hørt godt om det og der skulle være hjemmerøget fisk og pil-selv-rejer. Har I været der før?
  7. … få styr på, hvad der skal købes til vintergarderoben til pigerne. Især skal jeg have styr på overtøjet. Jeg har været meget i tvivl om det til Bella, da jeg overvejede, om hun skulle have et todelt sæt i stedet for en flyverdragt. Efter en masse gode råd på instagram (tak for dem!), så har jeg besluttet, at vi napper en flyverdragt et år mere og så går vi over til todelt næste år. Flere af jer skrev nemlig, at jeres unger glemte overtræksbukserne i farten og iver over at komme ud til frikvarter, så I fik børnene hjem våde, kolde og beskidte.
  8. … glæde mig til nye sæsoner af det danske Gift ved første blik og Mindhunter. Sidstnævnte gør at jeg bliver nødt til at genoptaget vores Netflix abonnement, da vi faktisk opsagde det i foråret, fordi ingen af os brugte det særlig meget. Men så kan jeg også lige få set den nyeste sæson af The Rain og Tim kan se 3. sæson af Stranger Things, som han var ret vild med (jeg havde mareridt i tre dage efter at have set to afsnit, så jeg sprang ret hurtigt fra den). Og så er det nok meget smart at beholde Netflix indtil november, hvor der kommer ny sæson af The Crown. Derefter opsiger jeg det nok igen… jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes, at Netflix er faldet voldsomt af på den? I starten var det megafedt, at de lavede deres eget indhold, men nu synes jeg næsten, at de laver FOR meget og kvaliteten af det er også faldet enormt. Er jeg den eneste, der har det sådan?
  9. … prøve at gøre mere ud af vores morgenmad i weekenderne. Det kunne være hyggeligt og så har jeg samtidig også nogle ideer til noget grød mm, som jeg gerne vil have testet af. Hvis det bliver godt, så skal jeg selvfølgelig nok dele opskrifter 😉
  10. … få gået nogle længere ture med Flora i barnevognen. Både fordi hun synes, at det er sjovt at kigge på alting, imens vi går, men også fordi det er en enormt rar måde at få bevæget sig på.

Hvad har I af fine planer her i august?

In August I wanna watch “Once upon a time… in Hollywood”. I want eat here after Bellas first day in school (somebody, stop time!!). Buy this poncho* and this dress* for autum. Look forward to a new season of the Danish “Married at first sight” and “Mindhunter” on Netflix.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Applepie on the rocks cocktail