Bellas cardigan kan nu købes online!

9 fine kjoler

Neo Noir kjole Munthe Magasin dunord kjole

1/ MbyM HER*   2/ Magasin du Nord Collection HER   3/ Munthe HER*
4/ Y.A.S. HER*   5/ Magasin du Nord Collection HER   6/ Neo Noir HER*
7/ Mbym HER*   8/ H&M HER 9/ Neo Noir HER*

Man kan aldrig få for mange kjoler! (Jeg kan i hvert fald ikke). Lige nu er jeg begyndt at kigge lidt på kjoler, som også kan bestå til efteråret. Jeg har ikke købt nogle endnu, men jeg er i gang med den helt store søgning. Især fordi jeg gerne vil have et par nye til, når jeg skal tilbage på arbejde. Desuden kan jeg jo i den forbindelse godt begynde at kigge efter kjoler, som ikke nødvendigvis er ammevenlige, da babserne jo ikke skal hives frem på jobbet (helst, ha ha). I min søgning er jeg faldet over disse 9 fine kjoler, som alle er nogle, jeg godt kunne se mig selv i. Og til jer der ammer, så er det faktisk de fleste, der kan åbnes foran. Mine egne favoritter er nr. 1* (den er jeg såååå tæt på at nappe), nr. 2 (virkelig det pæneste print!) og nr. 5. Sidstnævnte ved jeg dog ikke rigtig, om den vil passe til min kropsform, men det må næsten komme an på en prøve, da den er fra Magasin og derfor kan jeg jo købe den i den fysiske butik (og prøve den inden). Måske virker det selvmodsigende for en, der tit linker til webshops, men husk også at bruge de fysiske butikker. De lukker i hobetal i alle danske byer (og også i resten af verden), grundet at alle webshopper efterhånden. Jeg forstår godt bekvemmeligheden, men vi skal bare huske at bruge butikkerne også, hvis vi altså vil beholde dem. Jeg har gjort mig klart færre fejlkøbt i butikker end online og jeg får altid byttet fejlkøb fra butikkerne igen, hvorimod jeg mange, MANGE gange har glemt at få sendt noget retur til en webshop indenfor tidsgrænsen. Det var bare lige en tanke at gå på weekend på – og noget som jeg selv øver mig meget i at gøre (købe mere i butikkerne. Jeg kunne godt tænke mig at det blev mere 50/50 hos mig selv). I øvrigt kan I lige få dette tip med: Magasin har -20% (med Goodiecard) på alt fra deres Magasin du Nord collection (gælder også mærket Bakito til børn) denne weekend, så det betyder at der til og med søndag er rabat på nr. 2 og nr. 5.

Efter jeg har lavet kollagen her, så er jeg også faldet over denne kjole (som jeg dog ikke kan finde ud af, om den er for sommerlig?), denne kjole* som er SÅ smuk og så den her HELT fantastiske fløjskjole*. Sidstnævnte er nærmest indbegrebet af efterår.

I’ve started to look for dresses that will be great for autum. I haven’t bought any yet, but in my search I found these 9 lovely dresses and wanted to share them with you. After making this collage I also found this dress (but is it more fit for Summer?), this pretty thing* and this amazing dress*. The last one is PERFECT for autum!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas cardigan kan nu købes online!