Vores Magiske Dage Odense 2019

12 kjoler til under 350 kr

1/ HER*   2/ HER*   3/ HER*
4/ HER*   5/ HER*   6/ HER*
7/ HER*   8/ HER   9/ HER
10/ HER   11/ HER*   12/ HER*

I går startede jeg på arbejde igen (tænker, at der kommer et indlæg om det snart) og i den forbindelse har jeg købt lidt nye kjoler, så garderoben var “arbejdsklar”. Da jeg var ude efter at købe nogle stykker for at have noget at skifte imellem, så gik jeg denne gang bevist efter at finde nogle, der ikke var for dyre – og der er heldigvis et ret stort udvalg lige nu! Alle disse 12 kjoler koster maks 350 kroner, men flere af dem koster en del mindre. Jeg har selv købt nr. 1*, nr. 2*, nr. 5* og nr. 6*. Nr. 1* og nr. 6* er faktisk samme kjole OG samme print, men bare i forskellige farver. Jeg havde nr. 1 på i går på arbejde og jeg blev spurgt tre gange af kunder, hvor den var fra. Den er altså SÅ fin og prisen på de 230 kroner er altså vildt god. Den findes i mange flere farver og prints lige HER*. Den er en lille smule lille over barmen, men ellers okay normal i størrelsen. Udover de overståend 12 kjoler, så synes jeg også at denne HER og den HER er ret fine. Sidstnævnte er desværre bare udsolgt i min størrelse.

Ps. Hov, jeg har lige opdaget, at nr. 9 koster 450 kroner. Sorry! Men resten er til 350 kroner og under.

Here’s 12 cheap dresses for everyday use. My maternity leave has now ended and I’m back at my job, so I’m trying to update my waredrobe a bit!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Magiske Dage Odense 2019