Julen 2019

Januar shopping cravings

Reklamelinks markeret med *

Januar er typisk fyldt med udsalg alle steder og det kan være “farligt” at lade sig friste af høje procenter. Derfor prøver jeg i år at planlægge mine køb. Jeg havde – allerede inden udsalget – bestemt mig for ting der skulle købes, hvis der kom procenter på. De fleste ting er ting til pigerne, da der tit er gode kup at gøre på de lidt mere lækre mærker. Og hvor vi andre måske først rigtigt mangler tøj, når noget er slidt, så mangler ungerne jo næsten hele tiden, fordi de vokser. Men her i januar holder jeg selv lidt øje med følgende…

  1. + 4. Jeg går egentlig mest i farver og prints, men jeg kan efterhånden mønstre så få sorte kjoler, at jeg næsten synes, at det er pinligt. Og selvom jeg bliver gladeste over at gå i farver, så er der bare dage, hvor en sort kjole er nemmeste. Derfor må der gerne flytte lidt flere sorte kjoler ind hos mig i år. Gerne nogle der har blonder eller gennemsigtige ærmer – det er jeg helt forelsket i i øjeblikket. Jeg har selv klikket nr. 1 hjem* (den har jeg i forvejen i denne farve*, så derfor ved jeg, at den fungerer), men jeg gad godt at have nogle flere lignende kjoler. Jeg har for eksempel kigget på denne her* og hvis jeg ikke skulle kigge på prisen, så klart denne her.
  2. I kan måske huske, hvor forelsket jeg var i filmen Call me by your name og jeg er faktisk kommet frem til, at det er min yndlings film – of all time!! Filmen er baseret på denne bog* og nu er der kommet en efterfølger Find me, som jeg selvfølgelig bliver nødt til at læse! Jeg bliver nødt til at finde ud af, hvad der sker med Elio og Oliver <3 Find mig kan købes HER* på dansk.
  3. En anden bog jeg også godt gad at læse er Gode kasser, der er skrevet af Ditte Hansen og Louise Meritz, som mange nok kender kender fra TV-serien Ditte og Louise – og filmen af samme navn (som var ret sjov!). Gode kasser kan købes HER*
  4. Kjolen her fra YAS kan købes HER*
  5. Øverst på min ønskeliste lige nu står nok en såkaldt speedlight flash til mit Nikon kamera. Det særlige ved denne flash er, at det kan drejes, så den blitzer op i loftet istedet for det/dem man tager billeder af. Det giver et mere naturligt og hyggeligt lys på billeder – istedet for at folk er lyst op af en blitz.
  6. Åh suk, hvor er de stiletter fra Custommade smukke! Jeg har sukket over dem i en måneds tid nu og jeg kan bare ikke slippe dem. Det er kun prisen, der har holdt mig tilbage (1700 kr). De er desværre ved at være udsolgt mange steder online nu, men vi har dem i Magasin, hvis det er.
  7. Selvom tasken her fra Becksöndergaard klart er mere en “nice to have” end et “need to have”, så har jeg længe gået og a’et den kærligt, når jeg har været på arbejde (vi har den i Magasin her i Odense). Den ville være fantastisk til at peppe et outfit lidt op! Og selvom jeg godt ved, at det ikke er en taske, der vil blive brugt hver eneste dag, så er jeg sikker på, at den nok skal blive brugt. Den er lige nu på udsalg til -40% og den findes også i andre farvekombinationer.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen 2019