Dengang flyforsinkelser næsten ødelagde Tims frieri

12 Forårsjakker til børn

forårsjakker til børn drenge pigerforårsjakker til piger drenge børn

1/ Mini A Ture HER*   2/ Mini A Ture HER*   3/ Mini A Ture HER*
4/ Konges Sløjd HER   5/ H&M HER*   6/ Mini A Ture HER*
7/ Wheat HER   8/ H&M HER*   9/ Wheat HER
10/ Mini A Ture HER*   11/ Soft Gallery HER   12/ H&M HER*

Der er forhåbentligt ikke særlig lang tid til, at vi alle skal i lidt tyndere jakker og mere let overtøj. Jeg har faktisk styr på jakker til pigerne; jeg fandt denne fra Konges Sløjd til Bella på tilbud i Magasin og Flora arver denne her fra Bella. Langt de fleste af årene har vi købt forårsjakke til Bella fra Mini A Ture, fordi kvalitet og pris virkelig hænger sammen der. De laver helt, helt fantastiske overgangsjakker og den som Flora arver fra Bella i år, kan man nærmest ikke se har været brugt før – og den er i den grad blevet brugt + den er 6 år gammel. Det er kvalitet! Vi har faktisk altid købt Wai-modellen* (samme model som jakke nr. 2*), da jeg godt kan lide, at den kan åbnes foran og ikke skal hives over hovedet som nr. 1*. Jeg har dog et par veninder, der har det stik modsat og de har altid sværget til modellen nr. 1*, når deres unger har været helt små.

Hvis jeg ikke allerede havde købt en jakke til Bella til i år, så havde jeg købt nr. 3* eller nr. 10*. Det er samme fine model – jeg ved bare ikke, hvilken farve jeg ville vælge. De er begge smukke!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang flyforsinkelser næsten ødelagde Tims frieri