Serieanbefaling: Love is blind

Back to work

Magasin sko

Reklamelinks markeret med *

Det har godt nok været en dejlig ferie! Det har været tiltrængt med en masse tid sammen, med venner og bare have dage, hvor der ingen planer er. Jeg havde endda også lige en fridag i går, så jeg er først tilbage på arbejde i dag. Hvis jeg ikke havde holdt ferie i sidste uge, så skulle jeg have arbejdet i weekenden og når man gør det, så har man typisk fri om mandagen. Det er derfor, at jeg startede ugen med en fridag – hvilket jeg da ikke klager over, ha ha! Den blev brugt på at ordne vasketøj, se det nye afsnit af Outlander (ser I med?) og så hentede jeg Flora lidt tidligere.

Jeg glæder mig faktisk til at komme tilbage til alle de nye friske forårsfarver og forårsvarer inde på arbejdet. Jeg elsker altid at pakke nye varer ud og se hvad der kommer. Jeg er meganysgerrig af natur og jeg elsker når det nye kommer – jeg bliver så begejstret hver gang! Så efter at have været væk i over halvanden uge, er der helt sikkert en masse nyt (vi får typisk nye varer flere gange om ugen). Jeg kunne forstå på mine kollegaer, at vi blandt andet har fået Moschino i taskeafdelingen, hvilket vi ikke havde, før jeg holdte ferie. Desuden er jeg helt skudt i de her strømpebukser, som vi også har fået inde hos os (det er også mig og mine kollegaer, der dækker strømpeafdelingen). Dem skal jeg lige se nærmere på i dag og hvis de er fine, så skal de med mig hjem.

Mit outfit: Min kjole er HERFRA* og støvlerne er fra Ecco. Sidstnævnte selvfølgelig indefra min afdeling i Magasin, men de er desværre helt udsolgt nu, da de er fra AW19. Vi har dog allerede fået lidt af det nye fra Ecco SS20. Jeg har tænkt mig at skulle have dem her til at have på på arbejde. Deres sneakers er SÅ behagelige. Vi har dem allerede i butikken, så kig forbi!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: Love is blind