Karantænedag nummer... ?

7 år <3

Flora: body fra Fred’s world HER + kjole fra Mini A Ture HER*
Bella: kjole fra Mini A Ture HER*

(Indeholder reklame for Mini A Ture)

Det er sgu en lidt underlig fødselsdag, men ikke desto mindre fylder min dejlige Bella 7 år i dag. 7 år siden at jeg lå HER og var igennem en 51-timers maratonfødsel #godtatlillesøsterkomlidthurtigereud. Alt fejring med andre er naturligtvis – og desværre – aflyst. Vi skulle have haft besøg af en masse af vores gode venner og deres børn forrige weekend, og i går skulle hun have holdt fødselsdag for klassen. I dag skulle hende og jeg oprindeligt have været på café og efterfølgende have lavet huller i ørene sammen (dem får vi lavet, når alt det her er overstået). Desuden skulle vi have spist aftensmaden på en running sushi restaurant i aften. Næste weekend skulle min søster og jeg have været til Teitur koncert og om dagen inden skulle vi også have fejret Bella.

Istedet har vi prøvet på at gøre dagen i dag til en ekstra god en for hende. Hvis vi skal se den på den positive side, så er vi alle fire sammen hele dagen. Tim har lidt politiske møder i dag, men som klares over Skype og video. Ellers har vi bare hele dagen sammen og det kan altså også noget! Hun har selvfølgelig fået gaver (hendes højeste ønske var dette sæt – som Flora dog har lidt svært ved at acceptere ikke er til hende også. F elsker ALT med Frozen). Vi har søde venner, der i morges har været forbi og har sat et par gaver foran vores hoveddør, som hun også har fået. Vi har sunget, spist lagkage “sammen med” min søster og svoger over facetime og i aften har fødselaren bestilt hjemmelavet fish n’ chips. Desuden har hun fået videohilsner fra klassekammerater (alt, alt for sødt af dem! <3 ) og vi har aftaler om flere lykkeønskninger på facetime senere. Humøret er heldigvis rigtig højt!

Vi har alle desuden taget pænt tøj på (og jeg har sgu mascara på, ha ha!) og har pustet en masse balloner op. Begge pigernes kjole er iøvrigt på udsalg HER* og HER* nu. Det er virkelig vigtigt at støtte danske brands for tiden og Mini A Ture er virkelig et fint et af slagsen <3

Tillykke min Bella <3

lagkage med jordbær hindbær chokolade pærer

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karantænedag nummer... ?