7 år <3

Fine ting til pigerne

1/ Name It HER   2/ Mini A Ture HER*   3/ H&M HER*   4/ Name It HER*
5/ Angulus HER   6/ H&M HER*   7/ GRO HER   8/ Bakito HER

Noget af det bedste vi kan gøre i øjeblikket (udover at blive hjemme, når statsministeren siger det!), er at holde hjulene lidt igang. Hvis man har råd, så er noget af det bedste lige nu at smide penge ud i samfundet og sørge for, at der er et forbrug, så vi ikke ryger tilbage i en økonomisk krise, når vi får lov til at komme på arbejde igen. Jeg gør det selv lidt mere i øjeblikket og derfor vil jeg her også inspirere til lidt shopping til ungerne. Der er simpelthen SÅ meget fint derude lige nu og jeg vil have DET HELE!

Personligt prøver jeg pt at tænke over, hvilke webshops der også har fysiske butikker i Danmark, da de jo lider ekstra meget for tiden, fordi de står med rigtig mange udgifter, der giver ingen indtægt, fordi de fysiske butikker er lukket. De skal jo bare stadig betale husleje, løn til personale og mange andre ting. Derfor har jeg besluttet, at jeg prøver primært at lægge mine penge efter de “regler” lige nu. Hvis jeg kan være med til at hjælpe lidt på, at det ikke bliver et decideret blodbad af fyringer, når vi er ude på den anden side, så gør jeg gerne det. Heldigvis meldes der generelt om en stor stigning på omsætning på nettet i disse dage, men hvis de fleste lægger deres penge hos dem, der kun er webshops, så lider dem med de fysiske butikker faktisk endnu mere, da deres andele af markedet flyttes endnu mere over til konkurrenter. Så har I lyst og muligheden, så lad lige de helt store (kun)webshops være lidt og støt dem der står med de (lukkede) fysiske butikker. Hvis jeg hurtigt lige skal nævne nogle, så er det jo alt Bestseller (Vero Moda*, Selected*, Name it*, YAS osv), Magasin (som jo er lukket, men har en fantastisk webshop HER og som har forlænget returtiden med 60 dage), H&M*, Flying Tiger (der har jeg lige lagt en ordre på pensler, maling, påskepynt osv), Zara, Panduro Hobby, Gina Tricot osv. Hvis der er nogle, jeg har glemt, så tilføj dem endelig her i kommentarfeltet. Man kan alternativt også støtte de danske brands direkte på deres egne webshops, men lige se om I ikke kan finde dem på nogle af de nævnte sider ellers. Man hjælper ikke vores egen samfundsøkonomi ved at lægge sine penge hos webshops som Zalando eller ASOS (ikke at I skal lade helt være – det er bare værd lige at tænke over!). Og I sidste ende bestemmer I jo 100% selv, hvad I gør med jeres penge, men i disse specielle tider synes jeg bare, at det er vigtigt at sætte lidt fokus på dette.

Nå, tilbage til tøjet! Jeg har netop lagt en ordre hos Magasin (jeg skal jo lige støtte mit arbejde lidt, ha ha), hvor kjolen fra Name it blandt andet er i. Den er simpelthen så fin! Nederdelen fra Bakito har jeg allerede pillet ved inde på arbejdet og det er noget af det sødeste. Den overvejer jeg også og gerne sammen med den matchende heldragt til Flora. Skjorten fra Mini A Ture* er jeg helt syg med. Den er SÅ smuk! Den skal Bella uden tvivl have! Hun er også ved at vokse ud af alle sine højhalsede kjole fra det odenseanske mærke GRO og det har jeg lidt krise over, fordi de er virkelig gode (og lækre) til hverdagsbrug. Derfor skal hun have en ny og det måtte gerne være i den karamelfarve som i kollagen her. Jeg kunne heller ikke stå for denne badedragt* til Bella. Så pæn!

1/ H&M HER*   2/ H&M HER*   3/ Konges Sløjd HER   4/ Mini A Ture HER*
5/ Soft Gallery HER   6/ Bakito HER   7/ H&M HER*   8/ H&M HER*

Til Flora er jeg så forelsket i dragten fra Soft Gallery og vil man have noget matchende til større søskende, så har de lavet denne sweatshirt eller denne nederdel i samme print også. Det er virkelig yndigt! Kjolen nr. 8* ser så lækker og dyr ud – man skulle ikke tro, at den “bare” er fra H&M, men det er den – og fås HER*. Jeg har desuden kikket på den sarte gule strik fra Konges Sløjd længe nu og tror, at den må herhjem også. I den ordre jeg lagde på Magasin, der nappede jeg iøvrigt dette ugleprint fra Soft Gallery med, da det er på -50% nu. Bare et tip!

Tænker I over at støtte de fysiske butikker inddirekte via deres webshops pt? Og hvad MÅ I bare eje til børnene pt?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Camilla

    Vigtig pointe i disse tider! Jeg bruger også nogle flere penge end vanligt disse dage med undskyldningen om at holde hjulene igang, både hvad angår materielle ting men også take-away. Måske det også skyldes mere fritid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Samme her! Og ja, det med take-away er også en rigtig god idé, fordi restauranterne lider også. Synes bare, at det var vigtigt lige at pointere, så det ikke bare er de store webshops (og især hvis det er webshops, der ikke fysisk arbejder fra DK), der æder alle de penge, der normalt gik til de fysiske butikker.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 år <3