Status i Corona-land: Ting man kan lave

April shopping cravings

nunoo sakki saki taske

1/ Kjole HER*   2/ Sandaler HER   3/ Kjole HER*
4/ Øreringe HER   5/ Muslingevase HER*   6/ Muslingetallerken HER*
7/ Kjole HER*   8/ Taske HER   9/ Taske HER*

Jeg gør altså mit for at hjælpe butikkerne på vej i øjeblikket og fordi jeg browser så meget rundt på webshops for tiden, så forelsker jeg mig også i flere ting end normalt. Gør I også det? Jeg havde faktisk svært ved at lave denne måneds collage, da jeg havde SÅ mange ting, jeg gerne ville have med i den. Kjolen her* er simpelthen noget af det smukkeste og jeg kan sagtens se mig selv i den på både arbejde og til mere festlige begivenheder. Den tror jeg, skal klikkes hjem, når der kommer børnepenge. Skoene fra Magasins eget mærke nåede vi lige at få, inden alle butikkerne blev lukket ned og de er altså virkelig, virkelig fin. De findes i en del farver, men jeg er nu mest til den pink. De ville faktisk gå ret fint til kjolen nr. 1* eller den her kjole* på arbejde?

Øreringene fra Maanesten er så fine og jeg tror, at de ryger på min ønskeliste til min fødselsdag næste måned (gad vide om jeg skal holde den under lockdown eller om der er åbnet lidt mere op for alting 28. maj? Jeg skulle have været til Sverige den weekend, men det kommer nok ikke til at ske, hvis den ikke snart går hurtigere den rigtige vej). Den fine tallerken med muslingemotiv* ville gøre sig godt som et “sommerstel”, vi brugte udenfor på terassen. Der findes også en skål* og kopper* – og vil man gå helt muslinge-amok, så findes der også denne kande* med tilhørende glas*. Og som prikken over i’et kan man jo sætte muslingevasen på bordet med sommerblomster i 😀

Jeg kan ikke helt finde ud af om tasken fra Nunóo skal være den blå eller den her farve. Vi har to bryllupper i år (hvis Corona altså vil lade den slags ske… de er heldigvis først til efteråret og vinter) og der ville tasken være ret fin til. Jeg har ikke særlig mange clutches efterhånden, så den ville være perfekt. Den her top er altså også fin og minder mig totalt om forår og sommer.

Hvad ønsker I jer her i april?

I’m craving all these things this month. I really like this dress* and the pink slippers from my job. This blue dress* is super pretty too and I like the earrings so much – they’re going on my wish list for my birthday next month.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status i Corona-land: Ting man kan lave