De sidste planer denne sommer - og så tilbage på arbejde!

Health scare, kvartallets medarbejder og for få timer i døgnet

O'tay kjole missjeanett

Min kjole er fra O’Tay HER og sko fra Shoe the Bear

Jeg føler slet ikke, at jeg kan følge med tiden i øjeblikket. Dagene går simpelthen så hurtigt og jeg når ikke en brokdel af det, jeg gerne vil. Det gælder både rent praktiske opgaver herhjemme, personlige projekter jeg gerne vil videre – og bloggen. Jeg har også lige skulle vænne mig til at være tilbage på arbejde 37 timer igen. Jeg har været (og er stadig) ret træt om aftenen, men tænker at det snart må vende lidt.

Da jeg startede tilbage på arbejde igen, fik jeg den dejligste overraskelse; jeg var i foråret blevet nomineret til Kvartallets medarbejder i kategorien med salg (altså hvem har solgt bedst i løbet af et kvartal). Jeg blev bare så glad for den nominering, men glemte så alt om det igen, fordi så kom Corona, inden der blev kåret en vinder. Dét blev så kåret, da jeg var tilbage igen og jeg vandt sgu! Jeg blev simpelthen så rørt og stolt over at blive kåret som bedste sælger i hele Magasin Odense dét kvartal. Jeg har nogle gange fået spørgsmål, der går på, om jeg er glad for mit brancheskift og hvorfor jeg skiftede. Og svaret er ja til det første! Nu pakker jeg lige janteloven væk, men jeg er altså simpelthen dygtig til at sælge og jeg nyder det. Mine arbejdstider kan nogle gange være en udfordring for os hjemme rent logistisk, men omvendt nyder jeg, at jeg ikke har et job, hvor jeg møder kl. 8 hver dag. Jeg er bare et kæmpe B-menneske.

Derudover har jeg desværre brugt nogle uger af min sommerferie på noget af en health scare, hvor “the C-word” blev nævnt. Dog ikke som hovedmistænkt, men jeg blev alligevel både testet (og scannet) for livmoderhalskræft og kræft i æggestokkene. Heldigvis begge med gode resultater, helt normale celler og normalt hormonniveau. Desuden fik jeg ved scanningen at vide, at jeg stadig er meget fertil og har en del gode æg tilbage endnu. “Du kan godt nå et par børn mere, hvis du vil”, sagde hun. Det tror jeg, at jeg pænt takker nej til, ha ha. Men det er da fint at vide og lidt overraskende, fordi nogle kvinder i min familie har haft svært ved at blive gravid i 30erne og her får jeg sådan en besked i en alder af 36. Vi fandt til sidst noget, der voksede i min livmoderhals og det gav en forskrækkelse. Det blev fjernet og i går (efter 4 ugers ventetid) fik jeg heldigvis et rigtig positivt svar; en almindelig polyp med helt normale celler. Nøj, jeg var flyvende resten af dagen i går og SÅ lettet. Men shit, det har også taget en del af min energi og overskud – og lysten til at blogge, fordi jeg havde ikke lyst til at dele det, imens jeg stod i det og selv ingen svar havde. Jeg har i øvrigt fulgte det med celleskrabtest slavisk hver 3. år, men det var tilfældigvis præcis 3 år siden nu, som alt det andet her skete, så man tænkte jo straks det værste. Alle prøver var som sagt dog heldigvis helt fine. At jeg så muligvis også har fået glutenallergi, er en helt anden historie og ikke noget jeg gider at kede jer med nu.

Heldigvis har jeg også oplevet dejlige ting siden sidst; vi har endelig fået holdt (en meget forsinket) fødselsdag for Bella og pigerne fra hendes klasse. Jeg har set utrolig mange gode film i biografen (især vil jeg anbefale “Vores mand i Amerika”. Den er SÅ god!!), drukket cocktails med veninder, holdt babyshower for min søster (maven vokser så flot og jeg glæder mig til min nieces ankomst!) og vi nød virkelig sommerdagene i august med badebassin og grill i haven næsten hver dag.

Hav en rigtig dejlig onsdag!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste planer denne sommer - og så tilbage på arbejde!