10 ting jeg vil lave i oktober

Megatrend: Flettasker

flet tasker braided bags donna nunoo bottega veneta adax decadent sylvia

1/ Núnoo HER   2/ Bottega Veneta HER*   3/ Adax HER   4/ Decadent HER
5/ & Other Stories HER*   6/ Markberg HER + HER   7/ Adax HER
8/ Bottega Veneta HER   9/ Depeche HER

På mit arbejde har vi både sko og tasker i vores afdeling, og især taskerne frister altså mig konstant. Det vil bare altid være min akilleshæl og store svaghed! Det er ikke til at undgå, at en af de store trends blandt taskerne for tiden er flet. Trenden er nok sparket i gang af Bottega Veneta og deres mange flettasker (se selv deres store udvalg fra Bottega Veneta HER*), men man ikke lige +15.000 kr til en flettaske, så er der heldigvis andre alternativer!

Jeg skal helt sikkert selv have en flettaske (eller to), men jeg kan seriøst ikke vælge! Jeg synes, at den grønne fra Núnoo er så smuk. Vi får den inde i Maga i løbet af denne uge – og den findes også i andre farver. “Sylvia’-modellen fra Decadent er også fantastisk og jeg kan virkelig godt lide farven på den fra Adax. Den i grønt velour fra & Other Stories* er også meget smuk og hele flet-serien fra Markberg er superlækker (den har vi også i Magasin). Jeg er virkelig i syv sind. Hvilken ville I vælge? Og er I til flet-trenden? Kan I ikke få nok, så kan I også hoppe på flet-sko som disse*.

Og der er så mange flere derude, end jeg har taget med her i collagen. Se bare HER, HER* , HER*, HER* og HER*

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i oktober