Januar shopping cravings

Outfit of the day #473: Lockdown vol. 2

1Neo Noir reeva dress - Nunoo donna braided bag flettet taskeNeo Noir reeva kjole dress - Nunoo donna braided bag

Neo Noir dress (HER + HER) – Núnoo bag (HER + HER) – Rayban sunglasses – Shoe Biz Copenhagen boots (HER + HER)

Hvis I følger med ovre på min instagram (HER), så har I nok spottet, at vi har taget en spontan beslutning og er stukket af til et sommerhus i toppen af Danmark ud til Vesterhavet. Tanken om at skulle glo på de samme vægge derhjemme i 4-5 uger mere (fra da vi tog beslutningen), blev simpelthen for deprimerende. Heldigvis kan Tim arbejde fra alle steder, hvor der er Wifi-forbindelse og Bella modtager jo også hjemmeundervisning. Det er sgu lidt hyggeligere at kigge på hav og klitter end den samme vilavej. Og lyset… åh lyset heroppe! Det er helt anderledes end det er de fleste andre steder i resten af kongeriget på denne årstid. Vi har haft brug for solbriller flere dag – det er helt fantastisk! I går havde vi -12 grader og det var helt magisk at gå en tur på en helt frossen strand i smuk solskin. Humøret har virkelig fået et nøk op her i denne mærkelige tid under Lockdown vol. 2.

Kjolen her købte jeg lige inden jul og det var den, jeg havde på juleaften – hvor jeg dog aldrig fik foreviget outfittet. Juleaften var den stylet med stiletter og hårbøjle, hvor jeg heroppe har stylet den med en grovere støvle. Kjolen er faktisk nedsat med 50% HER. Tasken er i nogle stykker, der har spurgt indtil, da den ikke er til at finde i grøn online mere. Den er vist helt udsolgt. Jeg har dog insider-viden og ved, at der står en enkelt tilbage inde i Magasin her i Odense. Den burde jo være der, når vi åbner igen… – bare et tip! Da vi blev lukket ned 17. december, havde vi en enkelt grøn og et par stykker i sort tilbage. Så kig forbi Magasin Odense, når vi åbner igen, hvis I gerne vil have fingrene i den. Det er en ret perfekt hverdagstaske. Størrelsen er genial og jeg går slet ikke med andre i øjeblikket.

Jeg håber, at I er ved godt mod derude. Jeg ved, at det for nogle er rigtig hårdt for tiden. Savnet til meget er stort. Pas på jer selv <3

bloglovin

2 kommentarer

  • Katrine

    Tasken er så fin!
    Hvor lang kan den justerbare strop blive? Kan den bæres som cross-body uden at sidde alt for højt? 🙂 Jeg er vild med flettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det kan det sagtens! Jeg har den selv på som crossbody det meste af tiden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar shopping cravings