December shopping cravings

december-shopping-cravings-vero-moda-zalando-henna-dress-kjole-mango-taske-bianco-sko-ole-henriksen-truth-serum
Reklame/reklamlinks:
1/ Mango taske HER   2/ Bianco sneakers HER   3/ Vero Moda kjole HER
4/ Miss Guided nederdel HER   5/ Ganni sko HER   6/ Ole Henriksen serum HER

December er sådan en sjov størrelse, når det kommer til ego-shopping. Man prøver egentlig at holde lidt igen, fordi man skal jo købe julegaver og alt andet der har jul- foran. Samtidig har man julefrokoster, juleaften og nytårsaften, som man alle gerne liiiige vil have en ny kjole, et par fede stiletter eller smukke øreringe til. First world problems, virkelig!

Her i december gad jeg godt at tage tasken fra Mango under armen, svøbe mig i den nye Henna-kjole fra Vero Moda og sukke over skoene fra Ganni, der er en Disney-prinsesse værdig! (de findes også i en gul snake-version HER). Samtidig sukker min hud efter fugt og jeg har hørt næsten mirakle-lignende historier om Ole Henriksens “Truth Serum”. Nederdelen fra Miss Guided ville gå perfekt sammen med vamsede strikbluser og skoene fra Bianco er bare for cool!

December is a funny thing when it comes to ego shopping. You try to limit your buys a bit because you know that Christmas is expensive in general, but on the other hand you have parties, Christmas and New Years where a new dress, great shoes or a pair of new earrings would be nice. In December I’m craving all these things. A nice dress from Vero Moda – and the Mango bag to go with it. The cool shoes from Bianco and the Disney princess-like pink shoes from Ganni.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin
   

5 fine film, som du kan streame (#2)

fem-film-du-kan-streame-underverden-carol-viaplay-netflix-la-la-land-fantastiske-skabninger

Det er først lige gået op for mig nu, hvor jeg lavede collagen til dette indlæg, at jeg faktisk så alle disse 5 film, da de gik i biografen. Flere af dem har jeg også genset, efter de er kommet på de forskellige streaming-tjenester (LA LA Land, Skønheden & Udyret og Fantastiske skabninger… – LA LA Land har jeg faktisk set hele tre gange siden). Det er alle rigtig gode film af høj kvalitet. Alle filmene her i indlægget kan streames gratis på den tjeneste, som der står i parentes efter filmens titel.

Rigtig god fornøjelse! Jeg overvejer selv at gense LA LA Land (igen-igen) eller Fantastiske skabninger… og hvor de findes i aften. Lige nu vil jeg dog lige snuppe et par afsnit af den nye sæson af The Crown. Den kom på Netflix i fredags. Og så er der jo Outlander sæsonfinale i morgen!

UNDERVERDEN (Viaplay)

Det her er en af de bedste danske film, jeg har set i mange år. Jeg så den i biografen først på året til en speciel screening i København sammen med det meste af castet fra filmen. Filmen er spændende medrivende og så føles den anderledes end meget af det andet, som Danmark producer indenfor film. Den føles international og ambitiøs. Zaid (Dar Salim) er en succesfuld læge, der har en lillebror, som virkelig er ude i noget lort. En dag bliver lillebroderen banket ihjel og da politiet ikke kan finde de skyldige, så tager Zaid sagen i egen hånd. Men det skulle han måske ikke have gjort og før han får set sig om, han har sat alt på spil.

FANTASTISKE SKABNINGER… OG HVOR DE FINDES (Netflix)

Savner du Harry Potter? Så skal du se Fantastiske skabninger… og hvor de findes! Filmen er baseret på bogen af sammen navn. Det er en større bogserie – ligesom Harry Potter – og forfatteren er den samme; nemlig JK Rowling. Historien forgår cirka 70 år før Harry Potter og i stedet for England, så er vi i USA. Filmens hovedperson og helt er dog stadig britisk, og han hedder Newt Scamander (spilles af søde Eddie Redmayne). Modsat England, så er de decideret forbudt at udøve magi. Newt er – også ligesom Harry Potter – troldmand og tingene går galt, da indholdet af hans magiske kuffert ved en fejl bliver sluppet fri i New York. Filmen har samme stemning som de sidste Harry Potter film og Eddie passer overraskende godt ind i universet. Den er underholdende og der gik lang tid, før jeg fik gættet mig til, hvem der havde gjort hvad (jeg har ikke læst bøgerne). Serien fortsætter og film nr. to kommer i 2018. Hvis I savner Harry Potter, så er det her et godt fix! I kan læse min lidt længere anmeldelse af den HER

LA LA LAND (Viaplay)

Filmen der vandt en Oscar for “Bedste film”… eller nåhhr nej. Den film, der først blev udråbt som vinder, men der stod egentlig “Moonlight” på kortet. Ups.
I musicalen følger vi Mia (Emma Stone), der arbejder som servitrice, men bruger alt sin fritid på at rende fra audition til audition, da hun drømmer om at blive skuespiller. Sebastian (Ryan Gosling) er musiker og hans store drøm er en dag at eje sin egen jazzklub. Mia og Sebastian bliver ved med at rende på hinanden i byen LA. I starten er de mere irriteret på hinanden end andet, men det ændrer sig hurtigt til kærlighed. Men er der plads til den store kærlighed, når begge drømmer så store drømme, der ofte kræver at nogen ofrer sig? Rigtig god film og musikken er virkelig fantastisk. I kan læse min anmeldelse fra, da jeg så den med Damernes biografklub HER. Hvis jeg skulle give den stjerner i dag, så ville jeg nok give den en stjerne mere end jeg har gjort i den anmeldelse. Tim ELSKEDE den forresten, så den kan sagtens ses med kæresten.

CAROL (Viaplay)

Vi er i 1950erne, hvor den unge Therese (Rooney Mara) arbejder i et stormagasin, imens hun fotograferer i sin fritid. Ved juletid hjælper Therese en kunde, som er den rige og lidt ældre Carol. Langsomt bliver de to ensomme kvinder gode venner. Venskabet bliver pludselig til romance og så har vi balladen. Kærlighed burde være nemt, men det er det ikke, når man er to lesbiske kvinder i 1950erne – og slet ikke når Carol faktisk er gift (med en mand) og har et barn. De bliver sat overfor en masse umulige valg. Filmen føltes utrolig langsom i starten, men før man får set sig om, er man suget helt ind i historien. Jeg følte SÅ meget med de to kvinder i filmen og jeg var virkelig vred, da jeg gik fra biografen, kan jeg huske. Det er iøvrigt nogle gode skuespillerpræstationer fra både Cate Blanchett og Rooney Mara.

SKØNHEDEN & UDYRET (Viaplay)

De fleste af os har nok set Disneys tegnefilm utrolig mange gange og kan synge med på hver eneste af sangene. Historien er den som vi kender og den både starter og slutter, som tegnefilm. Til gengæld har man fyldt en lille smule ny info på. Har I for eksempel ikke også undret jer over, hvorfor Belle og hendes far overhovedet bor i landsbyen, når de faktisk ikke er så vilde med stedet? Og hvad er der egentlig sket med Belles mor? Det får vi svar på i filmen, som virkelig kan anbefales, selvom I kender meget af historien. Gaston er blevet gjort ekstra klam og ubehagelig, og Belle er dejligt feministisk. Det er et skønt gensyn og filmen er virkelig flot. Emma Watson spiller Belle (hun passer perfekt) og Udyret spilles af Dan Stevens (jeg kendte ham primært som Matthew Crawley i Downton Abbey). I kan læse min længere anmeldelse af filmen, fra da jeg så den med biografklubben HER

I kan se flere anbefalinger af film, der kan streames HER

Five great movies that I’ll recommend; “Underworld” – Danish gang related movie. One of the best Danish movies I’ve seen in years. “Fantastic Beast… and where to find them” is very entertaining, has Eddie Redmayne in it (yes please!) and it’s a great fix if you miss Harry Potter. “LA LA LAND” is beautiful, entertaining and the music is great! “Carol” – heartbreaking romance between two women in the 1950s. Great acting from both Cate Blanchett and Rooney Mara. “Beauty & the Beast” is beautifully done and even though most of us know the story then I really enjoyed it. We do also get some new info – like what happened to Belles mother.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Hello my lover (om at bestille flybilletter, når man er fuld)

glencoe-mountains-three-sisters-of-scotland-skotland-road-trip-missjeanettelgol-isle-of-skye-scotland-skotland-view-of-cuillin-mountains-missjeanett-travel-blogger-love-scotland

Jeg beklager den lidt ustabile blogging for tiden. Først trak valgkampen tænder (og energi) ud og nu har jeg så lagt mig syg. Det har jeg seriøst gjort efter hver eneste valgkamp. Det er ikke for sarte sjæle – sådan nogle 4 uger! Jeg lidt lidt af det hele; hoste, ondt i halsen, mavepine og lidt on/off feber. Jævnt træls. Især fordi jeg har et par deadlines og en fyldt inbox, der ånder mig voldsomt i nakken. Jeg håber, at jeg er ovenpå og klar til efter weekenden, så jeg kan give den gas fra på mandag og ind til juleferien. Jeg forventer i hvert fald at få skruet lidt op for aktiviteten herinde igen.

Lige nu vil jeg dog glæde mig over, at jeg i lørdags – i en brandert – pludselig besluttede, at jeg da lige skulle købe nogle flybilletter. Selvfølgelig flybilletter til Skotland. Det er i øvrigt anden eller tredje gang, jeg bestiller rejser, imens jeg er fuld. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om det – ha ha. Vi var til fest i lørdags og vi kom ved bordet til at sidde og tale om Skotland. Pludselig slog det mig, at Skotland og jeg altså havde været adskilt længe nok og et gensyn var mere end tiltrængt. Gensynet sker til maj – næsten præcis 1 år på datoen fra sidste besøg i Skotland. Nu har jeg været i Skotland i oktober og i maj; jeg synes, at begge årstider har sin charme og den ene er ikke voldsomt meget bedre end den anden, men jeg foretrækker nu alligevel maj. Vejret var en smule bedre og vi havde ikke brug for vinterjakker. Minusset ved maj måned er, at det er høj-høj-HØJsæson på Isle of Skye (mit yndlings område i Skotland – faktisk mit yndlings område i hele verden). Det betyder, at overnatninger både er dyrere end normalt og at der er udsolgt vanvittigt lang tid i forvejen. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at booke hoteller allerede, men da jeg så, hvor lidt der er tilbage at vælge imellem allerede nu, så fik jeg lige reserveret hotel til Isle of Skye. Resten venter jeg med lidt endnu, da det åbenbart primært er Isle of Skye alle valfarter til i maj. Jeg skal også lige have styr på resten af vores rute, før jeg har overblik over de andre byer. Jeg overvejer en blanding af steder vi kender og så lidt nyt. Blandt andet tænker jeg, at vi måske skulle få besøgt Stirling denne gang. Vi er bare kørt forbi de to første gange, men har hele tiden snakket om, at byen på et tidspunkt skal udforskes. Der er utrolig meget historie i Stirling og jeg har kun hørt godt om byen. Jeg planlægger måske også at blive en ekstra dag i og omkring Glencoe denne gang. Der er så smukt og så har jeg længe godt kunne tænke mig at finde dette gravsted. Det er virkelig ikke noget dårligt sted at hvile resten af livet (på gravstenen står der “These are my mountains and I have come home” – åhh jeg tuder næsten over sådan noget!). Der ligger en ret så sørgelig historie bag, men den kan I få, når jeg – forhåbentligt – har besøgt stedet. Det skulle ikke være nogen lang tur og nu har jeg ville finde det sted SÅ længe (som en note til mig selv er her en video om, hvordan man finder stedet. Det ser ret nemt ud! Historien om graven er også med i videoen). Denne gang er jeg også fast besluttet på, at vi skal bestige Old man of Storr igen, men denne gang vil jeg længere op end sidst. Det var virkelig dårligt vejr, sidst vi var der og vi kom til at gå forkert, så nogle af kræfterne blev brugt på at komme på rette spor igen. Denne gang kan vi forberede os bedre og vi ved, hvor vi IKKE skal gå til venstre 😉 Jeg har stadig til gode at dele en guide til Isle of Skye med jer og hvilken bedre måde at varme op til Skotland på end at gøre det snart? Jeg har bare skudt den så længe, fordi jeg har lige præstationsangst omkring den. Ikke fra jer, men fordi jeg selv gerne vil gengive det magiske sted så godt som muligt. Og jeg er bange for, at jeg ikke kan gøre det godt nok, så I føler den samme magi som jeg gør. Det er helt sikkert et sted, der bare skal opleves i virkeligheden, men jeg vil prøve at få det ud til jer igennem skærmen også – snart!

Hvis I har nogle gode tips eller ideer til steder, som vi ikke må glemme denne gang, så skal I være så velkomne til at dele dem.

Skotland, jeg glæder mig ubeskriveligt til at se dig igen!

On Saturday I ordered some planetickets – while being drunk. The tickets is for Scotland, of course. In May a year has passed since I was in Scotland so what is more fitting than me coming back a year after – almost to the date! I can’t wait! I’m going to Isle of Skye again (my favorites place in Scotland – actually in the whole world!), but I’m also considering if we should stop in Stirling this time. We drove by twice now so maybe it’s time to actualy visit the city. Do you have any great tips for where we should go?

isle-of-skye-old-man-of-storr-hiking-trail-with-kids-med-barn-scotland-skotland-the-highlands

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin
   

Min House Doctor adventskrans

adventskrans-the-ring-house-doctor-missjeanett-julepynt-bloggeradventskrans-the-ring-fra-house-doctor-missjeanett-blogger-med-sukkulenter

Reklamelinks:

I er nogle stykker, der har spurgt til min adventskrans og den er faktisk ikke særlig dyr! De sidste par år har jeg brugt min By Lassen kubus (se den som min adventsstage her), men i år havde jeg lyst til at lave noget andet. Den hedder “The ring” og er fra House Doctor. Den er lavet af pulveriseret sten, der giver den et råt look, som jeg godt kan lide. Det er egentlig ikke en adventskrans som sådan, da man jo selv kan bestemme indholdet og antallet af lys. Den er bare ret oplagt som adventskrans lige nu, men jeg har egentlig tænkt mig fortsat at bruge den efter jul – bare med noget andet “fyld” og et andet antal lys. Efter jul tænker jeg at lege med forskellige størrelser lys og endnu flere af dem. Jeg vil dog nok stadig holde dem hvide, tror jeg.

Til adventskransen valgte jeg i år også at holde det ret enkelt. Jeg har også valgt at holde stilen lidt nordisk og uden røde farver. Derfor er det blev til godt med mos, sukkulenter, kogler og kun hvide farver – udover naturens egne farver, selvfølgelig. Jeg tænder kun et lys hver søndag og det føles helt rebelsk og “eksotisk” for mig at gøre. Jeg er vokset op med, at vi tændte alle fire samtidigt, fordi min mor syntes, at det var grimt, når lysene ikke var lige store. Det er jo bare lidt pointen – en slags nedtælling – så i år gør vi det præcis, som traditionen egentlig er.

“The ring” kan købes HER og HER. Den kan også fås i en version, hvor der kan stå almindelige slanke lys i. Den er lige HER

Some of you have been asking about this “The Ring” from House Doctor. I don’t know if you do this in other countries, but in Denmark we normally have a wreath with four candles in them. Each candle symbolizes a Sunday before Christmas. Four Sundays before Christmas you light one, the next week you light two – and then you get the picture. We call this a “advents wreath”. This year I decided to do a very nordic advents wreath using this one from House Doctor. It’s available here. Do you have advents wreaths in your country?

adventskrans-ny-nordisk-stil-skandinavisk-scandinavian-med-sukkulenter-fra-house-doctor-the-ring-missjeanett-blogger

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Et år med balayage – og en rabatkode til jer!

balayage-tine-balle-og-team-missjeanett-blogger-i-odense-odensebloggers-blonde

Reklame for Tine Balle & Team

Det er nu et år siden, at jeg fik lavet balayage i mit hår for første gang (jeg skrev om det her) og jeg har aldrig været så glad for mit hår, som det sidste år. Farven bliver mere naturlig og overgangen mellem det lyse og det mørke er så “blød”, at man ikke får den klassiske grimme udgroning. Samtidig så kan jeg nu gå omkring 5 måneder mellem farvningerne, hvor jeg før fik det farvet hver 2,5-3. måned. Det er logisk nok også sundere for håret, når det ikke bliver farvet så ofte.

Jeg har lige været afsted igen i november og denne gang blev vi enige om, at mine spidser er meget lyse. For lyse. De er jo fra da jeg fik almindelige lyse striber i håret og blev farvet ofte. Derfor farvede søde Sofie hos Tine Balle & Team først mit hår helt mørkt (jeg tog dette billede af det – det var sjovt at have sin egen hårfarve en times tid!) og derefter lavede vi en balaygage i det igen. Jeg kan tydeligt se forskel på “FØR” og “EFTER” på de to billeder. Farven er meget mere “samlet” nu, det meget lyse er væk og de slidte spidser er også røget.

I starten var det Sascha, der tryllede med mit hår, men hun er desværre flyttet fra byen. Til gengæld er søde Sofie lige startet hos Tine Balle & Team og det er Sofie, der har lavet magi i mit hår denne gang. Hun er utrolig dygtig og rigtig sød, så hun får store anbefaling herfra. Det var en fornøjelse at tilbringe alle de timer i selskab med hende (generelt er de et godt hold deroppe og jeg nyder at komme hos dem). Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som virker hele december. Siger/skriver I “MISSJEANETT” når I booker, så får I 20% rabat. Rabatten gælder kun til behandlinger hos Sofie og kun i december. December er desuden tit en travl måned på grund af jul og nytår, så skynd jer at booke en tid hos Sofie, imens hun stadig har nogle tilbage. I finder kontaktinfo HER

Blusen er fra dette sæt (HER +HER – reklamelinks). Det er SÅ rart og behageligt – og det høster virkelig mange komplimenter, når jeg har det på. Den er også lige kommet som kjole HER

It has been a year since I had balayage done for the first time and I have been loving this way of colouring my hair ever since. I just had my hair done again in November and this time we coloured my hair dark (my real hair colour – you can see it here) before doing a balayage again. My ends were to blonde so it was to get them less light. I had my hair done at Tine Balle & Team in Odense and if you use “MISSJEANETT” when you book, then you’ll get 20% off if you choose Sofie to do your hair 🙂

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

10 ting jeg vil lave i december

adventskrans-2017-missjeanett-house-doctor-10-ting-jeg-vil-lave-i-decemberReklamelinks:

Årets sidste måned! Der går lige en måneds tid mere før vi begynder at få dagslyset tilbage, men heldigvis er december hjulpet godt på vej i form af lyskæder og lysende hjerter. Jeg glæder mig ekstra meget til jul i år og en af grundene finde I herunder på denne måneds liste. Jeg har svært ved at forstå, at vi allerede er ved årets udgang. Hvor i alverden blev 2017 af? Jeg elsker nytår, men jeg kan slet ikke forstå, at det er lige om lidt. Hvad glæder I jer til her i december?

Ps. Selve “kransen” er fra House Doctor. Jeg har købt den HER

I december vil jeg…

  1. … tradition tro holde adventshygge for nogle af vores venner. Det er 4. år vi gør det og jeg glæder mig især til at tage fællesbilleder af alle vores unger samlet. Det har vi gjort hvert år og det er ret sjovt at se, hvor store de er blevet – og hvor mange flere de er blevet 😉 Den dag vil jeg blandt andet lave dem her, som plejer at være et kæmpe hit. Men hvem kan ikke også lide jule-cupcakes?!
  2. … glæde mig helt vildt til, at vi skal holde jul med nogen i år. Jeg uddyber i et indlæg snart.
  3. … bare nyde hvor meget Bella elsker december og jul. Seriøst, hun har en fest hver dag! Det er vildt livsbekræftende at se julen gennem øjnene på et barn. Vi ser allerede en masse julefilm.
  4. … finde ud af, hvad jeg skal have på til både jul og nytår. Til jul overvejer jeg at købe denne her i farven “Port Royale”, men jeg er helt lost, når det kommer til nytår. Har I set nogle pæne ting til nytår? Ikke-fest relateret overvejer jeg også at købe den her (men jeg har ikke tænkt mig, at efterligne deres styling 😉 ), denne vildt fede bluse og disse trusser.
  5. … læse den her. Den er kun på 300-et-eller-andet sider, så den burde jeg sagtens kunne nå her i december. Jeg er faktisk allerede gået i gang og den virker god. Det sproglige virker lidt til den nemme og “flade” side, men det er også et utaknemmeligt job at efterfølge Diana Gabaldon (hende med Outlander bøgerne), som er typen, der kaster rundt med sprogblomster, som var det konfetti. Historien i Det ender med os er jeg dog allerede grebet af.
  6. … tage til H.C. Andersens julemarked her i Odense. Det er så vildt hyggeligt!
  7. … virkelig heppe på sne denne måned. Jeg ved godt, at I er en del, der normalt ikke elsker sne, men jeg tænker, at jeg godt kan overtale jer til at heppe med her i december? 😉
  8. … glæde mig til sidste afsnit af Outlander. Samtidig frygter jeg det også, fordi så starter “droughtlander” pausen igen 🙁 Det er heldigvis allerede bekræftet, at der kommer en sæson 4. Det kan I læse mere om her
  9. … drikke urimelige mængder af glögg. Det smager så godt og jeg ville ønske, at det var mere tilladt at drikke året rundt. Det føles alligevel bare lidt underligt at drikke om sommeren (… har jeg hørt… fra en ven… *host*).
  10. … og selvfølgelig afsted med Damernes Biografklub. Jeg ved ikke, hvad vi skal se denne måned endnu, men jeg hepper klart på The Greatest showman, som skulle være “den næste” La La Land. Traileren ser i hvert fald god ud!

In December I wanna… drink a lot of mulled wine (I love that stuff!!), host a Christmas gathering for some of our friends and their kids (I’m gonna bake these Christmas cupcakes) and both dread and look forward to the last episode of Outlander season 3. And then I wanna buy this dress and this blouse.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin
   

Odenses nye viceborgmester…

tim-vermund-odense

… som jeg plejer bare at kalde for “skat” eller “Tim”. Tim er sgu Odenses kommende viceborgmester! Jeg har vidst det i nogle dage og har sådan glædet mig til, at kunne få lov til at fortælle jer det. Det må jeg heldigvis nu! Jeg vidste slet ikke, at den titel var i spil denne gang (sådan noget konstituering er den vildeste kabale og det er nærmest umuligt at gætte udfaldet på forhånd, da alt afhænger af så mange forskellige faktorer), så jeg er faktisk overrasket. Men nu er det selvfølgelig heller ikke alt i den politiske process, som jeg får at vide på forhånd 😉 Den her har jeg dog vist var under “opsejling” fra han fik den tilbudt.

I er mere end tilgivet, hvis I ikke ved, hvad titlen som viceborgmester indebærer. Jeg havde en lille idé, men jeg måtte alligevel lige google mig til detaljerne (I kan læse Wikipedias definition af en viceborgmester HER). Det er ikke et fuldtidsjob – det er primært en titel. Tim fortsætter på sit normale job hos 3F som uddannelsessekretær (han hjælper deres ledige medlemmer med at komme i job igen og/eller få mere videreuddannelse). Viceborgmester er en slags stedfortræder. Skulle borgmester Peter være væk på en rejse, så kommer Tim til at være fungerende borgmester, hvis det altså kræves i den korte periode (oftest er der ikke det store behov for det). Nu er Peter mere end fit-for-fight og jeg ville være chokeret, hvis det på nogle måder kommer på tale, men skulle der ske Peter noget, hvor han ikke ville være i stand til at varetage jobbet som borgmester, så vil Tim træde ind og være borgmester indtil næste kommunalvalg i 2021. Det regner vi dog ikke med sker og jeg er mentalt sgu heller ikke lige klar på at være borgmesterfrue. Viceborgmesterfrue er til gengæld ret sejt og jeg er så stolt af Tim. Han har både knoklet den sidste måned, men også de sidste år, så det er dejligt at se, at det også bliver påskønnet af hans kollegaer. Nu ved jeg ikke, hvor meget det interesserer jer, men udover viceborgmester, så er han tilbage i børne & unge-udvalget, som jo er et område, han brænder rigtig meget for.

Helt officielt skal han konstitueres som viceborgmester på byrådsmødet d. 13. december og så er det fra 1. januar han officielt er viceborgmester 🙂 Han er godt nok pæn, ham den nye viceborgmester 😉 De bliver et godt team, de her to.

I’ve been waiting for days to tell you guys this. I’m so proud and so happy to tell you that Tim is the new deputy mayor in Odense – starting from January 1st! He has worked so hard and I think he really deserves it. A deputy mayor isn’t a full time job, but more of a titel. If the mayor is to step down early, takes leave for a period of time or something happens to the mayor (which we hope will not!) then Tim would become mayor until the next election in 2021. What a hot deputy mayor! 😉

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Til os med vintertør hud – og tør hud generelt

faaborg-pharma-hele-creme-carbamid-10-procent-missjeanett-til-toer-hud-vinterfaaborg-pharma-helo-creme-til-toer-hud-vinter-missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Faaborg Pharma

Da jeg var omkring de 20 år, da mærkede jeg ikke rigtig forskel på sommer og vinter, når det kom til min hud. Det virkede lidt som om, at den regulerede sig selv og jeg smurte mig meget sjældent ind i cremer – og det galt både ansigt og krop. Jeg har heldigvis ingen rynker (endnu), men jeg kan meget, meget tydeligt mærke, at min hud er blevet dårligere til at holde på fugten selv. Jeg tager ansigstcreme på to gange dagligt og lidt ekstra serum mm om aftenen. Mine ben behøver creme efter hvert bad og så bliver jeg helt vildt tør på ryggen – især om vinteren. Så tør at jeg skalder! Kun mit ansigt vil ikke have for en for fed creme (men ansigtet kommer vi til i et andet indlæg) ellers så elsker resten af min krop, når der er en god tyngde i cremerne. Hvad foretrækker I og er der forskel på, hvilke produkter I bruger om sommeren og om vinteren?

faaborg-pharma-helo-creme-feet-legs-med-hestekastanjer-missjeanett-til-toer-hudfaaborg-pharma-helo-legs-med-hestekastanje-missjeanett-kampagne-2017

Jeg har den seneste måneds tid testet en masser cremer fra Faaborg Pharma. I er nok en del, der enten kender eller har hørt om deres Helo-cremer. Personligt kender jeg deres “Dr. Madsens savle” bedst, da det var vores favorit mod en rød babynumse, da Bella var helt lille bitte. Dem har vi godt nok brugt mange bøtter af!
Deres produkter har har fået nyt design, men ellers er det stadig deres gode kendte produkter, der gemmer sig inde i. Hver creme er rigtig god på sin måde og der har ikke været nogle af disse cremer, som min hud ikke har kunnet lide. Dog har jeg selv klart et par favoritter; Helo Legs, Helo feet og den helt klassiske Helo creme. Sidst nævnte har jeg brugt på min tørre ryg og den har elsket det! Det er en hvid lækker fed creme, som dog trækker hurtigt ind i huden. Andre fede cremer har det med at efterlade min hud fedtet i rigtig lang tid, men den her trænger ind på under 10 minutter. Udover ryggen, så bruger jeg den rigtig meget til mine hænder. De bliver hurtigt rigtig tørre. Helo cremen er genopbyggende og virkelig ideal, hvis man vasker hænder ofte (jeg vasker meget mere hænder efter jeg er blevet mor end før – og det kan godt mærkes på hænderne).
Jeg smører ofte mine fødder ind og til det plejer jeg bare at bruge en eller anden billig creme. Det går jeg ikke så meget op i. Jeg tænker jo, at det alligevel bare skal på fødderne, men jeg har godt kunnet mærke, at Helo feet har tilført ekstra fugt end, hvad jeg er vant til. Min fødder er faktisk gået hen og er blevet blødere! Min ultimative favorit af alle disse er dog Helo legs med hestekastanjer. Som den eneste creme af alle disse, så har den en lille smule farve (de andre er helt hvide) og en smule duft. Alle Faaborg Pharma cremerne er parfumefri, så det er en naturlig duft fra hestekastanjerne. Den er slet ikke voldsom og man skal stikke næsen ned i tuben for at opfange den, men den er der. Jeg har ikke selv problemer med “urolige ben”, så jeg kan ikke fortælle jer, om den virker på det, som der står på tuben. Men den giver godt nok lækre bløde ben! Så bløde at Tim selv har kommenteret på det – så der må være en forskel fra før!

Alle cremerne er parfumefri og uden parabener – og de kan købes på apoteket. Generelt er Faaborg Pharmas produkter virkelig gode til os, der enten har meget tør eller irriteret hud – også selvom det kun er sæsonpræget her om vinteren.

Jeg har sagt ja til et længere samarbejde med Faaborg Pharma og jeg har snart få lov til at afsløre en helt ny serie derfra for jer. Til foråret kommer Faaborg Pharma nemlig med en serie til ansigtet, som er til meget tør og irriteret hud – og den glæder jeg mig til at fortælle jer om!

The last month I’ve been testing all these lotions from Faaborg Pharma. They are for very dried skin – which a lot of us has especially in winter. My favorites are the Helo Legs, Helo feet and the classic Helo creme. They are all available in pharmacies in Denmark.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Bellas vinterovertøj – med rabat

en-fant-vinterjakke-frakke-overtoej-til-piger-lille-mini-a-ture-krone-pandebaand-missjeanett-blogger-mommykavat-vinterstoevler-stoevler-winter-boots-missjeanett-blogger-odensebloggersen-fant-jakke-vinter-frakke-med-flaeser-missjeanett-mini-a-ture-krone-pandebaand-crown-strikket-odensebloggers
Reklame/reklamelinks:

En Fant jakke HER + HERMini A Ture pandebånd HER + HER
Kavat støvler HERNameIt flyverdragt HER

Metrologerne siger, at den kommende vinter skulle blive den koldeste i mere end 5 år og at vi i januar og februar nok får længere perioder med vedvarende sne. De siger også, at december slutter rigtig koldt, så muligheden for hvid jul er ikke helt dum i år. Det kunne godt nok være helt magisk! Med de kolde prognoser så er det vist meget godt, at vi har fået købt godt ind til Bella. Flere af tingene fås lige nu med gode rabatter, hvis I ikke har fået købt (eller hvis I vil købe forud til næste år).

Jeg var forelsket i jakken fra En Fant fra første øjeblik, jeg så den (jeg skrev også om den her). Den fås i tre farver; Den lilla og stribet, som Bella har – og så ensfarvet i støvet rosa eller i grå. Den er rigtig lækker og den holder hende godt varm (det sidste er jo det vigtigste). Jeg elsker simpelthen flæserne på skuldrene – det gør den helt særlig, synes jeg! Den stribet version, som Bella har, kan lige nu fås med 20% rabat, hvis I køber den i dag på Cyper Monday HER
En anden mega-favorit er pandebåndet fra Mini A Ture. Bella elsker det – sjovt nok – også virkelig meget. Normalt gider hun ikke rigtig at have hue og pandebånd på, men med det her er det intet problem. Det findes i forskellige farver HER

Støvlerne er fra Kavat og dét mærke har Bella brugt fast i et par år nu. Da hun var mindre, passede Pom Poms sko perfekt til hendes smalle fødder, men da hun gik fra at bruge deres “baby-modeller” (den stopper vist ved str. 23), så passede de større størrelser bare enormt dårligt til hende. Det skete i hvert fald noget med pasformen hos dem ved det spring. Så lige siden har vi brugt Kavat og derfor blev det også dem i år. De er praktiske og som sagt passer de hendes fødder godt. Deres lædersko er lavet af økologisk læder og det kan jeg også godt lide at støtte op om (disse støvler er dog ikke lavet i læder). Støvlerne kan købes med Cyper Monday-rabat på 30% HER
Jeg synes generelt, at flyverdragter er så dyre, men det er godt nok også svært at komme igennem en vinter uden en (nogle gange to). Kvaliteten betyder en del, så man ikke får et vådt og koldt (og senere; sygt) barn hjem hver dag. Jeg har før prøvet at hoppe de en af de helt billige modeller fra supermarkeder, da den bare skulle bruges som “back-up”, men jeg synes virkelig ikke, at den kunne stå distancen. Bella var ofte våd og kold, når hun havde haft den på. I år blev det en fra NameIt og den har vi ind til videre været rigtig glad for. Kvaliteten er god, Bella holdes varm (og tør) og så kan hun selv få den af og på. Vigtigt! Modellen findes HER (og er også ret fin i dette print)

Reklame: flyverdragten fra NameIt og støvlerne fra Kavat er PR gaver.

name-it-flyverdragt-2017-lilla-snow-suit-missjeanett-odense-influencer

The experts are saying that the winter in Denmark will be the coldest one in more than 5 years and we will get long periods of snow. I’m glad that we bought a great jacket from En Fant (on sale here), a warm snow suit from Name it and great boots from Kavat – when that’s the predictions. I also LOVE the hairband that looks like a crown. Normally she hates having to wear hats, but this crown – she loves!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin
   

Black Friday på min favoritshops: Boozt, Gina Tricot, Vero Moda, Ellos og Nicehair

black-friday-vero-moda-rabatkoder-gina-tricot-nicehair-le-mini-macaron-boozt-ellos-lighbox-adventsstage-esprit-gellacReklamelinks:
1/ Kjole HER   2/ Lightbox HER   3/ Le Mini Macaron HER
4/ Le Mini Macaron HER   5/ Skjorte HER   6/ Kjole HER   7/ Adventsstage HER

Det her Black Friday-koncept bliver ret hurtigt uoverskueligt. Alle webshops laver et eller andet i dag og jeg bliver helt ør i hovedet, må jeg indrømme. Især fordi de alle mener, at lige præcis de har “de mest fantastiske tilbud” og så opdager man, at det enten bare er 10% ekstra på nedsatte varer eller en samling af ting, som de havde svært ved at sælge i forvejen. Derfor har jeg selv valgt at fokusere på de webshops, som jeg normalt lægger mine penge hos i forvejen – så tænker jeg, at risikoen for fejlkøb er mindre. Jeg har købt lidt hos ASOS i går (det blev til denne og den her) og så har jeg netop købt lidt hos Nicehair. Både ASOS og Nicehair har en rabatkode, der giver 20% på alt. Det kan jeg godt lide – at jeg selv kan bestemme, hvad jeg får rabatten på. Igen, det minimerer også fejlkøb. Jeg fokuserer derfor på ASOS, Vero Moda, Nicehair, Gina Tricot, Boozt og Ellos. Deres Black Friday tilbud er følgende:

ASOS giver 20% rabat på ALT til tirsdag morgen. Find rabatkoden i indlægget fra i går HER
Vero Moda har 20% på ALT lige HER (I kan gå amok i Henna-kjolen til kun 200 kroner nu!)
Nicehair giver 20% rabat på alt med koden “B20” HER. Koden gælder kun i dag fredag.
Gina Tricot kører et ret sjovt koncept HER. De kører -30% og hver 4. time bytter de, de ting som er nedsat ud med nogle nye. Så man skal altså holde øje lidt løbende i dag, hvis man har noget bestemt, som man håber skulle blive nedsat. Find BF-siden HER
Boozt har -25% på rigtig mange varer HER
Ellos har samlet alle nedsatte Black Friday varer HER

Jeg har som sagt selv købt lidt på ASOS og så har jeg købt lidt nye Le Mini Macaron farver hos Nicehair. Jeg overvejer lige at lure lidt på Boozt, men Ellos springer jeg selv over, da jeg lagde en ordre der i mandags (jeg købte denne kjole til Bella og så den her til jul 😉 ).

Skal I Black Friday-shoppe og hvem synes I, har de bedste tilbud?

Black Friday is everywhere and I actually think it’s too much – if I have to be honest. Every webshop is saying that they have the most fantastic offers (and a lot of them don’t). That’s why I’ve only focused on the webshops where I shop often. There’s a 20% discount code for ASOS (find it here), and Gina Tricot have 30% off on selected offers that change every 4 hours here. Boozt has 25% off on a lot of styles here and Vero Moda has 20% off on the whole webshop here. Ellos has a lot of Black Friday offers right here.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

20% rabatkode til ASOS

asos-black-friday-discount-code-promo-rabatkode-til-missjeanettasos-rabatkode-black-friday-code

Reklamelinks:
1/ HER   2/ HER   3/ HER   4/ HER
5/ HER   6/ HER   7/ HER   8/ HER

Så er det nu, at der skal købes kjoler til julefrokosterne, julen og nytår. Og hvis ikke det skal være festligt, så kan man jo spare nogle gode penge på noget varm strik eller hvis man stadig mangler noget overtøj. Der er nemlig en 20% rabatkode til ASOS i forbindelse med Black Friday i morgen! Den gælder fra i dag og indtil på tirsdag kl. 9. Besøg ASOS HER og brug “WIN20” ved checkout – og så får I 20% på hele købet!

Jeg skal helt sikkert selv have lidt og lurer især meget på nr. 1. Jeg kan også rigtig godt lide nr. 7 og så overvejer jeg også denne her. Den her er godt nok også smuk og den ville være perfekt til julefester!

Happy shopping!

ASOS is celebrating Black Friday with a 20% promo code. Click HERE and use “WIN20” at checkout to get 20% off. I’m gonna use it later tonight and I’m considering no. 1, no. 7 and this one. Happy shopping!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Sikke en aften!

valgaften-2017-kommunalvalg-byraad-odense-kommune-raadhus-valgkamp

Tirsdag aften var noget af det vildeste, jeg har oplevet længe. Måske fulgte I med på min instagram stories, men hvis ikke, så ankom vi på rådhuset lidt i otte. Tim havde lovet både TV 2/FYN, Fyens Stiftstidende og DR at være “manden på gulvet”, som de løbende kunne få kommentarer fra. Det her var det 3. kommunalvalg, som jeg får lov til at opleve på tæt hold og jeg har aldrig set så meget presse de andre, som der var til stede i tirsdags. Prøv selv lige at se på billedet, som jeg tog, da Peter netop var ankommet på rådhuset. Han er står i midten fuldstændig omringet. Jeg er selv ret vild med billedet – det er så stemningsfyldt. Lige fra de første resultater der kom ind, kunne vi godt fornemme, at vi var vidner til noget stort og det tegnede voldsomt positivt. Små valgsteder er hurtigere at tælle og derfor kommer resultater fra dem også ind først. Til gengæld er disse valgsteder oftest meget borgerlige, da det typisk er steder, der ligger i udkanten af byen – og her stemmer man typisk mere borgerligt. Omvendt er de store steder midt inde i byen (for eksempel Rådhuset, Borgerservice og Sct. Hans Skole i Skibhuskvarteret (vi stemmer selv på sidstnævnte)) typisk rigtig, rigtig røde. Derfor kan aftenen sagtens starte med, at det ligner en sejr til blå blok, men så skifte når vi når de store og sidste valgsteder. Sådan var det bare ikke i tirsdags. Vi førte lige fra starten af – og vi førte voldsomt stort. Det var simpelthen så fantastisk at være vidne til, men jeg synes også selv, at vi har ført en virkelig flot valgkamp. Jeg har selv været med i maskinrummet og klapper da også mig selv på skulderen over, at både Tim og Peter har fået ros for deres indsats på de sociale medier.

Jeg kom i seng klokken lidt i 05 tirsdag nat (morgen?), så jeg var naturligvis lidt smadret, da vi onsdag morgen tog i Marienlystcenteret for at følge de personlige stemmer og se, hvordan det gik for Tim. Det gik rigtig fint og Tim er genvalgt! Tusind tak for alle jeres søde beskeder og fordi I gad at følge med på instagram, da jeg lavede “valgdagsfølger” hele tirsdagen. Aldrig har så mange set mine instagram stories, som i tirsdags – og jeg var ellers nervøs for om I gad. Det var SÅ sjovt at lave det sammen med jer og det var lidt ekstra drys på en dejlig dag. Og selvfølgelig en kæmpe tak til jer, der har skrevet til mig, at I har stemt på Tim. Det er på ingen måder noget, som jeg forventer, så de beskeder har bare varmet ekstra meget. Jeg er sikker på, at han vil gøre alt de næste fire år for at gøre sig fortjent til dem 🙂

I aften skal vi have spaghetti+kødsovs og jeg GLÆDER mig så åndssvagt til hjemmelavet mad. Takeaway er virkelig nice, men ikke i fire uger i streg. Og så skal vi måske lige fejre det hele med et glas rødvin til 😉 Jeg vil samtidig også glæde mig over, at der er fire år til, at vi skal til det her igen!

What a night! On Thuesday it was election day and every town and city in Denmark where going to reelect og find new mayors and members of the city counsil. Tim was running again and he did get elected! We’re so happy! And we’re very happy that our friend Peter gets four more years as mayor of Odense. He had an amazing election!! Tonight we’re gonna celebrate with a homecooked meal – we haven’t had one of those in weeks! I took this photo Thuesday night at city hall. Peter is in the midle – surrounded by press!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin