Odense Guide

Restauranter
Take-away & Cafeer

10 Kommentarer til Odense Guide

 1. Pingback: Bedste burger i Odense | Miss Jeanett

 2. Sofie

  Hej Jeanett.
  Dejlig blog! Jeg ville gerne hører om du kan anbefalde nogle frisør saloner da jeg ikke kender til nogen gode nogen i Odense da jeg flyttede her til for lidt over et halvt år siden? Et sted hvor prisen ikke er for høj og hvor man evt. kan få studierabat. :)

  Hilsen Sofie.

  • missjeanett

   Jeg kender desværre ingen billige, da jeg altid har dårlige oplevelser når det er billigt. Så jeg vil hellere betale extra. Min frisør er Moii oppe i byen. Klar anbefalinger herfra. De giver studierabat på klip. Mener det er 25%.

  • Signe

   Kære Sofie.
   Jeg så lige din kommentar og tænkte, at jeg også lige ville kommentere, da jeg kender et andet ret godt sted at blive klippet. :-)
   Jeg plejer at bruge et sted, der hedder Envy Hair, som ligger i Søndergade midt i Odense. Jeg bor egentlig i Svendborg, men bruger frisørsalonen i Odense, da de er meget billige! De har studierabat, og desuden har de en elev ansat, som klipper til næsten halv pris. :-)
   Jeg har været meget glad for at bruge dem gennem to år – især er jeg glad for at bruge et tilbud, de vist altid har, hvor man får vask, klip, farve, kur samt retning og farvning af bryn og vipper for ca. 700,- kr. (elevpris) eller 900,- kr. (professionel). :-)
   Desuden bruger de lækre produkter – bl.a. Moroccanoil.
   Jeg har relativt langt hår og har genenm de sidste par år “blot” fået rettet spidser og etager – jeg har ikke prøvet at få ændret frisuren fuldstændig hos dem – fx blevet klippet helt kort, så det kan jeg ikke skrive noget om ift., hvordan de håndterer det – men du kan jo evt. prøve dem, hvis det er. :-)
   Mange hilsner fra Signe.

  • Hannah

   Hej Sofie – Check lige ud JL Coiffure. De er meget billige, med kvaliteten er super god. Find dem på Facebook her > https://www.facebook.com/pages/JL-coiffure/149560275254667 Bedste hilsner, Hannah

 3. Cecilie

  Hej Jeanett
  Jeg skal til den legendariske tarteletfestival i Odense på lørdag, men havde selvfølgelig ikke tænkt på, at Champions League ligeledes afgøres på lørdag – ved du hvor det er anbefalingsværdigt at se bold i Odense (udover stadion, hvor du jo gerne sidder klar)? Jeg går ud fra, at man skal bestille bord, hvis ikke man skal ende med kun at kunne se et hjørne af skærmen..
  På forhånd mange tak!

  • missjeanett

   Jeg ville skyde på at det er på Kick Off i Overgade det sker! Jeg tror ikke at man kan bestille bord – det handler vist bare om at komme i god tid ;)

   • Cecilie

    Altid rart når ens research (aka. Google) stemmer overens med dét de indfødte kommer med :D – Tusind tak! Og ja, vi bliver nok nødt til at mase lidt for at få en ordentlig plads.. Men man skal jo også nå at få en helvedes masse tarteletter.. Oh, the dilemma!
    Tak for hurtigt svar!

 4. Sofie

  Hej Jeanett,

  Vi skal til Odense med vores et årige datter på weekend ophold, er det noget hotel du kan anbefale? :-)

  • missjeanett

   Vi har før holdt “staycation” med B, da hun var ca. 2 mdr og det gjorde vi på Plaza Hotel. Det kan klart anbefales! Rigtig god morgenmad! Du kan faktisk læse mere om det ophold her: http://missjeanett.dk/2013/05/staycation-pa-morsdag/

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>