Odense Guide

Restauranter
Take-away & Cafeer

5 Kommentarer til Odense Guide

 1. Pingback: Bedste burger i Odense | Miss Jeanett

 2. Sofie

  Hej Jeanett.
  Dejlig blog! Jeg ville gerne hører om du kan anbefalde nogle frisør saloner da jeg ikke kender til nogen gode nogen i Odense da jeg flyttede her til for lidt over et halvt år siden? Et sted hvor prisen ikke er for høj og hvor man evt. kan få studierabat. :)

  Hilsen Sofie.

  • missjeanett

   Jeg kender desværre ingen billige, da jeg altid har dårlige oplevelser når det er billigt. Så jeg vil hellere betale extra. Min frisør er Moii oppe i byen. Klar anbefalinger herfra. De giver studierabat på klip. Mener det er 25%.

  • Signe

   Kære Sofie.
   Jeg så lige din kommentar og tænkte, at jeg også lige ville kommentere, da jeg kender et andet ret godt sted at blive klippet. :-)
   Jeg plejer at bruge et sted, der hedder Envy Hair, som ligger i Søndergade midt i Odense. Jeg bor egentlig i Svendborg, men bruger frisørsalonen i Odense, da de er meget billige! De har studierabat, og desuden har de en elev ansat, som klipper til næsten halv pris. :-)
   Jeg har været meget glad for at bruge dem gennem to år – især er jeg glad for at bruge et tilbud, de vist altid har, hvor man får vask, klip, farve, kur samt retning og farvning af bryn og vipper for ca. 700,- kr. (elevpris) eller 900,- kr. (professionel). :-)
   Desuden bruger de lækre produkter – bl.a. Moroccanoil.
   Jeg har relativt langt hår og har genenm de sidste par år “blot” fået rettet spidser og etager – jeg har ikke prøvet at få ændret frisuren fuldstændig hos dem – fx blevet klippet helt kort, så det kan jeg ikke skrive noget om ift., hvordan de håndterer det – men du kan jo evt. prøve dem, hvis det er. :-)
   Mange hilsner fra Signe.

  • Hannah

   Hej Sofie – Check lige ud JL Coiffure. De er meget billige, med kvaliteten er super god. Find dem på Facebook her > https://www.facebook.com/pages/JL-coiffure/149560275254667 Bedste hilsner, Hannah

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>