I-love-you-roses from Mr. Boyfriend

Have you been high today? And who put the goat in there?

I have the coolest english teacher. And today I persuaded him to spend the last 15 minutes of our lesson watching silly videos on youtube. I know that a lot of you probably already know this one, but I’ll never get tired of wacthing it so here it is. It’s so freaking funny… Almost 9 million people have watched it on youtube.

Have a great weekend!
XOXO Jeanett

3 kommentarer

  • Hehe. Ja, den er sgu meget skæg.Jeg tror jeg var en af de første til at lave videoer som den, da jeg lavede Heidis Øgle for 5 års tid siden. Har du set den? :-)http://mikael-lemberg.dk/wordpress/?p=229Så har du også lidt tidsfordriv til dansktimen nu! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha – jeg er måske håbløs bagud, men kendte den altså ikke.Den var sjowwww 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikael – nej, tror jeg ikke. Lurer den lige.Og eftersom jeg ikke længere går i gym, så har jeg ikke dansk længere. Hehe – men ellers ville det være perfect.Cille – det skal du ikke være ked af. De fleste på mit hold kendte den heller ikke – men skreg af grin! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I-love-you-roses from Mr. Boyfriend