Outfit of the day # 12

Outfit of the day # 13

Again, again – an outfit from my trip. This day was spent with a guided tour of the island, a walk on the beach at sunset + eating dinner at a japanese restaurant and ending the day with some minigolf.

Outfit of the day # 13

Outfit of the day # 13

Green dress from H&M
Black cardigan from H&M
Black hairband with purple orcids, bought on trendsales.dk
Egyptian-like bracelet from Glitter
Black tights from H&M
Black flats from H&M

 


2 kommentarer

  • Sallylicious

    Hvor er din taske fra? Det er vel ikke en rigtig spy bag er det? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, desværre. Jeg købte den på et marked i Italien. Synes bare den var så lækker og flot. Jeg havde ingen idé om at det var en kopi at en anden taske! Men det fandt jeg så ulykkeligt ud af 3 mdr senere da jeg surfede på ebay.Dog synes jeg selv det er en vanvittig god kopi! Jeg har studeret mange billeder af den rigtige og det ligner 100%

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 12