Asos 20% discount code

Latest buy: Asos-summer musthaves

I’ve finally found some of the things I felt I needed for the summer. I’ve been haunting for a spring/summer jacket and a pair of fasionable sandals. Especially finding a pair sandals has been hard since I’m a high heels-kind of girl. But now I found a pair… and with the 20 % discount I had for asos then I thought it was time to buy both things (and some of my favorite nail polish to for myself and a girlfriend). Get the discount code here

I think that the sandals are very Balmain-ish and I love them. What do you think of my latest buys? Have you started thinking about your spring/summer wardrobe yet?

Latest buy: Asos-summer musthavesAsos denim jacket – 34,50 £
Get it
here

Latest buy: Asos-summer musthavesAsos Faith studded gladiator sandal – 30 £
Get them
here


Latest buy: Asos-summer musthaves

Barry M nail polish, colour: Cobalt blue – 2,89 £
Get it here

Latest buy: Asos-summer musthaves

(For a girlfriend) Barry M nail polish, colour: Black – 2,89 £
Get it here

4 kommentarer

 • Har også købt jakken, men blev skuffet over at se at den ikke virkede så lys i virkeligheden. Jeg ved ikke om det er farven du er gået efter, men hvis det er, kan man da håbe på at du får en pænere vask end min. Snittet er jeg meget tilfreds med :-)Skriv lige hvad du synes, når du modtager den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gik lidt efter det hele – snittet (kan godt lide den er lidt kort), farven og det “slidte” (tilpas slidt til min smag – ikke trashy.. er ikke vild med når det er FOR slidt). Men øv.. den må ikke blive for mørk. Ellers får den sgu noget klorin hehe. Men jeg skal nok skrive et indlæg når jeg får den 🙂 Og tak for dit indput!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fik du din jakke? Hvad synes du om den?Jeg tror at min bliver et no-go pga. farven…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den er modtaget og jeg synes faktisk dne er super fin. Jeg kan godt lide farven og synes ikke der er så stor forskel på billedet og farven irl. Jeg tror den bliver godt brugt i løbet af sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos 20% discount code