Trend: Fringe bags

Duomo katedralen i Milano

Duomo - katedralen i MilanoDuomo - katedralen i MilanoDuomo - katedralen i MilanoDuomo - katedralen i MilanoDuomo - katedralen i Milano

Den smukke Duomo di Milan (katedralen) er ikke til at komme uden om, når man er i Milano. Den ligger i hjertet af byen på Piazza del Duomo omgivet af en milliard duer (vi følte næsten at vi var i Venedig igen med alle de duer) og en MASSE shopping. Vi forelskede os helt i katedralen og vi var fordi den 3 gange på 4 dage hehe. Den er virkelig smuk ned til mindste detalje (og dem er der mange af!). Det er gratis at komme ind i selve kirken som er meget mørk, men bestemt et besøg værd. Det specielle ved katedralen (udover dens udseendende og at det er den 4. største kirken i verden) er, at man kan komme op på taget og gå i “Milano’s skov” som alle dens spir kaldes. Der er indgang til taget på venstre side af katedralen (venstre, når man står og kigger på Duomo’en) og entré koster ca. 8 euro pr. voksen. Man bliver kørt op i en lille elevator og så kan man ellers gå på udflugt blandt alle detaljerne. Husk at gå helt op på det øverste tag!

Leder I efter hotel i Milano, så plejer vi at booke HER

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Fringe bags