Shopping i Milano

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele IIGalleria Vittorio Emanuele IIGalleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II er egentlig “bare” en slags shoppingcenter eller overdækket “arkade” om man vil. Men en meget smuk en af slagsen! Selve bygningen der er så smuk, stod færdigbygget i 1877. Stedet er fyldt med cafeer, restauranter og dyre butikker som Prada, Gucci og Louis Vuitton. Denne smukke bygning ligger lige ved siden af den store katedral Duomo di Milan (til venstre for), så det er meget oplagt at besøge begge steder, hvis man alligevel er taget derind. Jeg var også så heldig, at rende ind i Erin Lucas som er datter af AC/DC bassisten Clif Williams, men vi kender hende nok bedst fra serien The City.

Leder I efter hotel i Milano, så plejer vi at booke HER

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Milano