Cute boy does Lady Gaga - you have to watch this!

Shopping i Milano

Shopping i MilanoShopping i MilanoShopping i Milano

Milano er nok den by jeg har været på ferie i som jeg har nydt at shoppe mest i. Den har det hele – både dyre butikker som Prada, Gucci og Louis Vuitton (som kan findes i Galleria Vittorio Emanuel II), men samtidigt også alle de high street butikker vi kender hjemme fra DK så som Zara (dem har de især mange af!) og H&M. Alt er en smule billigere end i DK. I både Zara og H&M var alt 20-25% billigere end i Danmark. Vi shoppede mest inde omkring katedralen/Duomoen. Der går en lang shoppinggade ned af katedralens venstre side (hvis man har front mod katedralen), hvor der er et stort shoppingcenter, en stor Zara til kvinder i flere etager, en H&M i flere etager, en ren Disney butik og en Zara til mænd i flere etager – og det er bare for at nævne lidt af det. Desuden er der også mange butikker i retningen, hvis man har katedralen i ryggen og går ned af de mange gader foran en. Det burde ikke være svært, at finde butikker hvor man kan brænde lidt penge af – det var det ihvert fald ikke for os 😉

Leder I efter hotel i Milano, så plejer vi at booke HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Trine M

  Dejligt indlæg 😉
  Vil lige tilføje at hvis man står med fronten mod katedralen og fortsætter af gaden der er på venstre side, så skal man gå et stykke og så kommer man til et lille rundkørsel. Ned af de gader ved det rundkørsel er der nogle endnu større butikker med Louis Vuitton, Burberry, Gucci osv. Der er en gade kun med alle de kendte designere! På de andre gader er der blandt andet også en stor topshop som er et besøg værd 😉
  Derudover vil jeg også anbefale gaden, Via Torino, hvor blandt andet Zara ligger og en masse andre fede butikker.

  God weekend!

  Venlige Hilsner fra en som bor tæt på Milano 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Azzzz

  Der er også en del outlets i Milano og udenfor byen, som dog ikke er så nemme at spotte når man er turist. Min bror har boet i Milano, så har haft den fornøjelse at være i byen masser af gange. Der er to outlets inde i byen som hedder Dmagzine, og der er altså TOP mærker for næsten 70%.. Så det er spild af tid og penge at shoppe i Zara og H&M når man er i Milano 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vel ikke spild af tid, hvis der er noget i ZARA man gerne vil have og når man ikke normalt har ZARA i den by hvor man bor? 😉
   Men tak for tip – skal jeg huske næste gang jeg er i Milano.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cute boy does Lady Gaga - you have to watch this!