Outfit of the day # 25

When I met Erin Lucas from “The City”…

When I met Erin Lucas from

…i Milano i sidste uge (d. 20/3). Hun var rigtig, rigtig sød og mindst lige så smuk i virkeligheden som når man ser hende i The City. Jeg har altid rigtig godt kunne lide Erin i selve programmet, da hun virker som en ret sød og god veninde overfor Whitney. Jeg snakkede kort med hende – jeg sagde at jeg synes hun var super i The City og hun spurgte mig, hvor jeg var fra og hvor længe vi skulle være i Milano. Hun var desuden helt vild med min taske (“Oh I love your bag” var præcist hvad hun sagde), så lige at fortælle hende, at den var fra Friis & Company. Hun gik faktisk rundt sammen med sin far som er bassist i AC/DC, men det var faktisk først senere på dagen, at jeg kom i tanke om at han er det. Så ham snakkede jeg slet ikke med – han stod bare på ved siden at og smilede. Haha, pinligt Jeanett!
Har i nogensinde mødt en kendt? Hvem var det og hvordan var de?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 25