My new hair

Considering: New wallet

Considering: New wallet

My wallet is not feeling that well anymore so I’m looking for a new one. I found this one on asos.com and I think it’s kinda cute – plus it’s really cheap and real leather! (14,75 £ on asos) I like the size too. The only thing I’m not sure about is the colour. It’s available in 4 colours and I’m considering 3 of them. Which one do you like the most? I think I’m leaning towards the mint or the baby pink. Let me know what you think!

————————

Min pung har det ikke så godt disse dag, så jeg er i gang med at lede efter en ny. Jeg har fundet denne på asos som jeg synes er ret cute – plus den er ret billig og af ægte læder! (14,75 £ /ca. 125 DKK). Jeg kan virkelig også godt lide størrelsen. Den eneste ting jeg er usikker på er farven. Man kan få den i 4 farver og jeg kan lide 3 af dem. Hvad for en kan du bedst lide? Jeg hælder selv mest til den mint eller baby pink. Lad mig høre hvad du synes!

4 kommentarer

 • KØB DEN! Jeg købte den i den farve du ikke overvejer og ærger mig over jeg ikke ventede et par uger, der kom den nemlig i mintgrøn. Uanset farve er det virkelig en lækker pung og et af mine bedste køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh tror næsten jeg bliver nødt til at eje den så. Jeg synes bare den “tan”-farvede måske var lidt mormor, eller det var jeg ihvert fald bange for at den kunne blive. Er stadig i tvivl mht farverne. Så du ville vælge den mintgrønne af disse 3?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke den er mormor, men jeg har også en tendens til at vælge alt i sort så det var rart at få en ny farve i tasken. Men altså hvis jeg kunne gøre det om ville det helt klart blive den mintgrønne! Den er for lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm er også nede på enten den mint grønne eller baby pink nu. Ihhhhh life is tough! ;)Tusind tak for dit input!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new hair