Alexander Wang vs. Topshop

Birthdaygirl #25

Birthdaygirl #25Miss Jeanett on her 8th birthday

I’m 20-fucking-5…. oh my god. I’m now closer to 30 than to 20 – that’s scary!! I’ve so far been greeted by tons of people on facebook, calls, texts and in person – I love being the birthdaygirl! I’ve already gotten af present from Mr. Boyfriend. I did actually already get that when we were in Milan, Italy in march, but it’s still my birthday present from him (I’ll post pictures later for those of you who can’t remember what it was). And I got an extra something from him today – you’ll see later!

Now I have to go because my home looks like a bomb went of in here and my parents, lil’bro and Mr. Boyfriends mom and boyfriend is coming for dinner in 2 ½ hours so I’m in a hurry. Later me, Mr. Boyfriend, Mr. B’s mom + boyfriend and my Maxi is going to the movies to see Angles & Demons. I’m gonna celebrate with all of my girlfriends on saturday (and all my single guy-friends who wanna know where we’re going haha). I’m really, really looking forward to that!

Ps. The picture is from my 8th birthday…. I love my dress (but not the combination with the socks and the shoes though). God, a lot of time has passed since this picture was taken. Older? Yes! Wiser? Maybe. More grown-up? Probably not.

————————-
Jeg er 5-og-fucking-20…. oh my god! Jeg er nu officielt tættere på 30 end på 20 – det er altså pænt skræmmende!!! Jeg har fået virkelig mange lykkeønskninger både på facebook, tlf opkald, sms’er og i skolen i dag – jeg elsker at ha’ fødselsdag! Jeg har allerede fået fødselsdagsgave fra Hr. Kæreste – den fik jeg faktisk allerede da vi var i Milano, Italien i marts, men det tæller jo stadig som en fødselsdagsgave. (Jeg poster billeder af alle gaverne senere, så kan i se hvad det var hvis i ikke kan huske det). Jeg fik dog også en lille extra overraskelse af ham i dag – you’ll see later!!

Nå, jeg vil smutte… mit hjem ligner noget der er værre en Jerusalems ødelæggelse og forældrene, lillebror, Hr. Kæreste og svigermor + kærester kommer senere til middag… eller faktisk om 2 ½ time. Senere smutter jeg i bio med svigermor + kæreste, min Hr. Kæreste og Fætter Max og ser Engle og Dæmoner. På lørdag skal jeg fejre det med alle veninderne (og alle mine single drenge-venner der gerne vil vide hvor vi skal i byen henne haha). Det ser jeg virkelig frem til!
Ps. Billedet er fra min 8-års fødselsdag…. jeg elsker den kjole! (dog ikke så meget styling med sokkerne). Wow, sikke megen tid der er gået siden det billedet blev taget. Ældre? Ja! Klogere? Måske. Mere moden? Højst sandsynligt ikke.

4 kommentarer

 • Tillykke med dagen 😀 Håber ikke du fik ligeså meget kanel som min svigerinde den anden dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  tillykke igen;) mr. boyfriend’s mom’s boyfriend???? er vist lige gået glip af lidt slader der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke, og omg sådan en sømandskjole havde jeg også!! min var blå, fuck den var sej. måske skulle man sy en ny…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette – mig og min lillesøster havde hver en, så vi så super søskende-agtige ud når min mor iklædte os matchende kjoler haha.Men ja, den er faktisk super cute. Og tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexander Wang vs. Topshop