Lady Gaga is very honest

Latest buy: Gina Tricot ruffled dress

Latest buy: Gina Tricot ruffled dress

I fell for this Gina Tricot dress as soon as I saw it at The Life of a mom addicted to fashions blog. Luckly for me it didn’t fit her that well and she was so sweet to sell it to me instead! I just got it today and it’s really pretty. I’m gonna use it with both denim leggings and flats for an everyday-look and just with heels for going out.

—————————————–

Jeg faldt for denne Gina Tricot kjole lige så snart jeg så den på The Life of a mom addicted to fashions blog. Uheldigt for hende og heldigt for mig, så passede den hende ikke optimalt og hun var derfor så sød, at sælge den videre til mig. Jeg har lige modtaget den i dag og den er bare super fin! Jeg har tænkt mig at style den med leggings og ballerinaer til hverdagsbrug og så bare med høje hæle til festlige lejligheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga is very honest