Fierce or weird?

Latest buy: Upcoming birthday-outfit

Latest buy: Upcoming birthday-outfitAsos Cross Front Sequin Top, £ 40
Get it here
Latest buy: Upcoming birthday-outfitASOS Metal Horse Stud Earrings, £ 4
Get them here

My birthday is coming up and I need an outfit. I’m having some girls over for drinks and snacks – and later we’re gonna hit the clubs. It’s gonna be so much fun! Well, I’ve been eyeing this top on asos for some time now and I’ve desided that it should be a part of my birthday-outfit. I think I’m gonna style it with light denim leggings, high heels and lots of curls! I order the earrings because I need a pair of gold-coloured earrings for everyday use.

———————————

Min fødselsdag nærmer sig og jeg har selvfølgelig brug for et outfit. Jeg får besøg at en masse tøser til drinks, snacks og bytur, så jeg har brug for noget at se lækker ud i. Jeg glæder mig allerede meget!!
Jeg har luret meget på denne top et stykke tid og i dag besluttede jeg at den skulle være en del af mit fødselsdags-outfit. Jeg tror jeg vil style den med lyse denim leggings, høje hæle og masser af krøller! Jeg snuppede lige øreringene med fordi jeg egentlig mangler et par guld-farvede øreringe til hverdagsbrug.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fierce or weird?