Cravings from H&M Fall/Winter 09

Outfit of the day #31

Outfit of the day #31

Outfit from yesterday. Went to school – went to Vissenbjerg Terrarium with our class because of a project we’re doing at the moment (that’s also why it has been so quite on the blog lately, sorry!). The weather was lovely so that was nice. The picture was taking and edited by my class – and groupmate Nick. So kudows to him!

————————————

Her er gårsdagen outfit. Skulle bare i skole – tog ud til Vissenbjerg Terrarie med både den danske og internationale klasse. Vi skulle derud og tage en masse billeder, se stedet osv pga. et projekt vi laver pt (det er også derfor der har været lidt stille på bloggen på det seneste, sorry!). Vejret var rigtig dejligt, så der var vi heldige! Billedet er taget og redigeret af min klassekammerat og gruppemedlem Nick, så kudows til ham!
What I’m wearing:
Top from Asos
Light blue denim leggings from
Pieces
Grey headband with bow from
H&M
Grey cardigan (on the bench) from H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cravings from H&M Fall/Winter 09