Sunday Shoes # 6

Heat wave in Denmark!

Heat wave in Denmark!

It’s so hot in Denmark these days that the only place you should be is at the beach. And that’s where I was yesterday with Mr. Boyfriend and my friends Mikkel (I have a LOT of friends named Mikkel) and Martin. We spent the day relaxing, playing games, eating and we even went for a swim even though the water isn’t that warm yet.
Today I’m gonna go a shop a bit – not tanning today… I think my hips got enough sun yesterday (weird place to get a sunburn?!). Mr. Boyfriend and I just got a offer from his uncle and aunt that we can come and live in their awesome house in Copenhagen for a week in july. They’re going on holliday and they just want us to feed the cat and then we can just live there for a week. We said yes right away – mini-vacation in CPH sounds great to me! And did I mention that the house has a jacuzzi and a rooftop terrace?

——————-

Det er så varmt i det danske land pt, at det eneste sted man burde befinde sig er på stranden. Og det var hvor jeg, Hr. Kæreste, Martin og Mikkel (jeg har mange venner der hedder Mikkel) var igår. Vi brugte dagen på at slappe af, spille spil, æde (klam pølsemix) og vi hoppede endda en tur i vandet selvom vandet ikke er optimalt varmt endnu.
I dag smutter jeg op for at shoppe lidt – undgår lidt solen i dag… jeg tror mine hofter fik nok sol igår (underligt sted at blive rød?!). Hr. Kæreste og jeg har i øvrigt lige fået et super tilbud af hans onkel og tante; hvis bare vi fodrer deres kat imens de er på ferie, så må vi bo i deres top-nice hus i København i en uge i juli. Vi sagde ja tak med det samme!! – ferie i KBH er ikke at kimse af. Nævnte jeg desuden at huset har jacuzzi og tagterrasse? Tjek.

2 kommentarer

  • Hvor skønt 😀 Var også hoppet på huset med det samme… også selvom jeg bor i Herlev 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • There's a heatwave warning here in the UK…gonna be hot! Hopefully I'll be off to the beach later this week. And yeah the hips is a weird place to get sunburn…I normally catch the sun on my shoulders.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shoes # 6