Dreaming of... Lace sandal from Oasis

Outfit of the day # 36

Outfit of the day # 36
This is my outfit from saturday (my photoshop has been acting out so I wasn’t able to edit this before now). I was trying out the 90s wibe with the tied shirt. I went to a birthdayparty and then out with some friends for bowling and a drink that turned into many drinks. Had a fun night!

————————

Her er outfittet fra lørdag (Photoshop har opført sig mindre pænt de sidste par dage, så jeg har først kunne redigere det nu). Jeg prøvede at teste 90er trenden med den bundne skjorte… ved ikke helt om jeg synes om det. Jeg var til en fødselsdagsfest og smuttede derefter ud for at bowle og få en enkelt drink med nogle venner… det blev så til flere drinks. Men havde en super aften/nat!

Outfit of the day # 36
I’m wearing:

White long shirt (tied up) from H&M
Denim leggings from Pieces
Black bikini top from H&M
Studded bracelet found on ebay

Black leather bracelet from Pieces
Silver statement necklace from H&M
Black wedges from H&M
Fringe bag from Friis & Company

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming of... Lace sandal from Oasis