A day in Copenhagen

Outfit of the day # 37

Outfit of the day # 37Outfit from dinner with people from my class. We were celebrating that our final exam for this semester was done and saying goodbye to some as they’re going home for the summer (I’m in a international class where most of the students are not danish. So a lot of them are going home to their home countries for the summervacation). We went to a place called Mongolian BBQ where we ate a lot… all-you-can-eat is a good concept! haha. Later we went to a bar and listend to live music and got some drinks. This was my outfit for the night!

——————–

Her er mit outfit from middag med mine klassekammerater. Vi fejrede at vores sidste eksamen på dette semester var slut og så sagde vi samtidigt også farvel til hinanden eftersom en del af dem tager hjem nu (jeg går i en international klasse hvor de fleste ikke er danskere. Derfor tager de hjem til deres hjemlande hele sommeren). Vi spiste middag på Mongolian BBQ, hvor vi alle hurtigt blev enige om at all-you-can-eat er et rigtig godt koncept. Bagefter tog vi på bar, hvor vi hørte live musik og fik drinks. Det her var mit outfit for den aften!

Outfit of the day # 37 Sólveig (from Iceland), me and Oana (from Romania)

I’m wearing:

White dress from Vero Moda

Short denim jacket from Asos – Get it here
Dark denim leggigns from Pieces
Black studded boots from Deichmann
Studded waist belt from Asos
Black leather bracelet from Pieces
Black/gold bracelet from Asos – Get it here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A day in Copenhagen