Katie Price in Miss Selfridge

Outfit of the day # 38

Outfit of the day # 38 Click on the photo to view it in a bigger size

This was my outfit yesterday. Went out for dinner with my friend Nick – “the last supper” you can call it. He went home to Holland today *sigh* – but Mr. Boyfriend and I have plans to visit him in Amsterdam in November. I’ve never been to Amsterdam so it would also be cool to see that city. And it’s also more fun to visit places where you actually now people who live there.
Now I’m trying to get ready to go to my friend Mikkels birthdayparty (yeah, the same Mikkel that was also running for the European Parliament). His birthdayparties are always so insane so this is gonna be good…

——————————-
Her er gårsdagens outfit. Jeg spiste middag med min ven Nick – “Den sidste Nadver” kan man jo kalde det. Han tog hjem til Holland i dag *suk*, men Hr. Kæreste og jeg har skumle planer om at besøge ham i Amsterdam i november. Jeg har aldrig været der, så det kunne være en fed mulighed også at se Amsterdam. Og det er altid lidt sjovere at besøge et sted, hvor man kender nogen i forvejen.
Lige nu er jeg ved at gøre mig klar til at tage til min ven Mikkels fødselsdag (ja, den samme Mikkel der også var kandidat til Europa Parlamentet). Hans fødselsdagsfester er altid ret vilde, så det skal nok blive rigtig sjovt…

I’m wearing:

Black jumpsuit from Asos – Get it
here
Tan leather belt from H&M
Long beaded necklace from H&M
Leo flats from Primark
Gold bracelets from – vintage and bought in Athens, Greece

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katie Price in Miss Selfridge