Hung over...

Sunday Shoes are back!! # 5

Sunday Shoes are back!! # 5Sunday Shoes are back! I know it has been a while but I’m starting “Sunday Shoes” up again. Some of you may remember the concept: Each sunday I flash a pair of shoes from my own collection. I’ve already prepared Sunday Shoes for the whole summer so keep coming back on sundays to have a look!

This weeks Sunday Shoes are a pair of green heels from Friis & Company. I bought them because I couldn’t resist their beautiful green colour!

———————————-

Sunday Shoes er tilbage! Jeg ved godt, at jeg ikke har postet nogen Sunday Shoes i lang tid, men jeg starter nu konceptet op igen. Nogle af jer husker det måske: Hver søndag viser jeg jer et par af mine sko fra min efterhånden store samling. Jeg har allerede gjort Sunday Shoes klar til hele sommeren, så husk at kom tilbage hver søndag!

Denne søndags sko er et par grønne heels fra Friis & Company. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den grønne farve, så jeg måtte bare eje dem!

Bought/købt: In a Friis & Company store
Brand/mærke: Friis & Company
Bought in which year / købt år: 2008
Size / str: EU 40 (UK 7)
Colour / farve: Green suede
Height of heels / højden : 10 cm / 4 inches
Price: 450 DKK (51 £ / 83 $ / 60 ?)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hung over...