My sunglasses

100 followers – THANK YOU!!

100 followers - THANK YOU!! I’ve been runing around today trying to get everything ready for my vacation on Cyprus (which is less than 48 hours away! woop woop). When I came home I was pleasantly surprised to see that I’ve gotten my 100th follower on the blog. 100 people?! That’s crazy – and I’m SO gratefull. Thank you all for reading it – it would be as much fun to have to blog if it wasn’t for you! If you have any ideas to what could make the blog better then please comment! I’m always open for new ideas.

——————-

Jeg har løbet rundt hele dage for at få alting klart til min ferie til Cypern (jeg er der om under 48 timer!! Jubiii!). Da jeg kom hjem fik jeg mig en dejlig overraskelse – nemlig at jeg har fået faste læser nr. 100! 100 mennesker der følger min blog?! Det er jo helt vildt – og det er jeg super taknemlig for! Hvis det ikke var for jer, så ville det nok ikke være lige så sjovt at blogge. Og hvis nogen af jer har noget konstruktivt kritik eller gode ideer til hvad der kunne gøre bloggen federe, så sig endelig til! I kan smide en mail eller lægge en kommentar her på indlægget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My sunglasses