Gossip Girl - Season 3 pictures!!

Get the Gossip Girl outfits # 1

Get the Gossip Girl outfits # 1

As I promissed yesterday then I would try to find out where the Gossip Girl-outfits from the set-pictures from yesterday were from. And I did with two of them! Still searching for the last one though…

The nude fringe dress that the new character Bree is wearing is from 3.1 Phillip Lim (spring 09). I’ve searched the net for sites where you can buy it, but apparently it’s completly sold out everywhere.

The multi coloured floral dress that Blair Waldorf is wearing is from Alice + Olive which is a brand they have used a lot on the Gossip Girl cast. The dress is on sale here for 308 $.

————————-

Jeg lovede igår, at jeg ville prøve at finde ud af hvor de forskellige Gossip Girl outfits (som jeg postede billeder af igår) var fra. Og det er lykkedes mig at finde ud af to af dem, men arbejder stadig på at løse mysteriet med den sidste kjole…

Den nude-farvede kjole med frynser som den nye karakter Bree har på, er fra 3.1 Phillip Lim (spring 09). Jeg har ledt på nettet efter et sted, hvor man stadig kunne købe kjole, men den er åbenbart totalt udsolgt.

Den multi-farvede blomsterede kjole som Blair Waldorf har på, er fra Alice + Olivia som er et mærke de har brugt i en del Gossip Girl afsnit efterhånden. Kjolen er netop på udsalg på denne side til 308 $ (ca. 1600 kr), men hvis i er mere trygge ved at handle på en side der sender fra Europa, så er den også på Asos her – der koster den bare over det dobbelte (3.514 kr).

Get the Gossip Girl outfits # 1

8 kommentarer

 • Good detective work! Not surprised the Phillip Lim dress is sold out its stunning and achingly on trend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you! No, it is really pretty and you're totally right – very in style right now with the nude colour and the fringes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lil

  Love this post, I love Gossip Girl so much so it's lovely to see where the clothes actually come from x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bug

  Hello there – thanks for checking out my blog, yours is very cute! I am following now, come by mine and maybe follow too, love to have you as a blog buddy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lil – thank you! I'm glad you liked this blog entry. I'm gonna do more like this as soon as they release more pictures from the set!Bug – thank you so much for following! I'll make sure to come by your blog too!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  i love the gossip girl post! :)blair's style here is so easy to copy (here and here), but being queen b is hardly easy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super indlæg Jeanett!! 🙂 Den frynse-kjole fra Phillip Lim har lige reddet min dag, manglede nemlig inspiration til en kjole. Har lånt dit billede, håber det er ok, ellers skal jeg selvfølgelig nok fjerne det ASAP.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous – yeah, you're right… that is some really pretty dresses!!Signe – tusind tak! Og selvfølgelig må du det! Folk må gerne låne mine billeder, så længe de skriver hvor de er fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gossip Girl - Season 3 pictures!!