Pics from H&M fw 2009

Le sac dress: how to wear it

Le sac dress: how to wear it

I finally recieved my Le Sac dress from American Apparel. And I desided to play around with it and see what possiblities I came up with. There’s so many possibilities in this dress! I do have to say though, that many of the ways to wear it are not very flattering for girls with big chests. My own two favorites are the one a the left and then the one in the upper right corner. I think they’re the most flattering for my body.

You can get the Le Sac dress here for 38 ?. Mine is the colour that’s called “Sea foam/black”.
————————
Jeg har endelig modtaget min Le Sac kjole fra American Apparel, så jeg besluttede mig for at eksperimentere lidt med den. Her er bare et lille udsnit af hvad jeg fandt på/prøve. Der er simpelthen så mange muligheder med den kjole! Dog skal det siges, at jeg synes der var mange af måderne der ikke er særlig flatterende for piger med stor barm. Mine egne to favoritter er den længst til venstre og så den i øverste højre hjørne – det er helt sikkert de to der er mest flatterende på min krop.
I kan købe Le Sac kjolen her for 38 ? (ca. 200 kr). Min er den farve der hedder “Sea foam/black”.

8 kommentarer

 • Jeg synes den klæder dig super godt. Kan jeg evt. lokke dig til at tage billeder bagfra – da jeg ikke helt kan lure hvordan den sidder på ryggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den fin ud, tilykke med den :)Jeg har overvejet at købe den, men jeg er bange for at stoffet falder ned.. -Altså det stof hvor stropperne sidder i, at det skal falde ned aå man kan se alle herlighederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • this dress is sooo gorgeous! i love it and must have it!the look on the top of the right side is my favourite i think (=

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This dres is so versatile! I love it and even more the seconf option (from the left to the right)I also love the H&M adds! Thanks so much for posting! I didn't see it before :)Thanks too for passing by!Lovely comments!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I want this even more now!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt du lige har lavet sådan et billede :b Har haft min le sac dress i en evighed nu, og har manglet måder at binde den på – super! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thats a good idea for a dress…fun to be able to play around and change how it looks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for at jeg inspirerede nogle af jer – den er hele ideen med bloggen. Så tak for jeres positive respons! Thanks for you comments – I hope I didn't tempt any of you too much 😉 But it is a really cool dress!@ turnaHvis du binder den rigtig, så ryger de ingen steder ;)@ CilleJeg skal nok lige prøve, at huske det næste gang jeg leger med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pics from H&M fw 2009