100 followers - THANK YOU!!

Less than 24 hours now…

Less than 24 hours now...
I seriously can’t wait any more!! I wanna be on Cyprus NOW. Uhm look at those pictures… that’s where I’m gonna be in less than a day.
Right now I’m packing the last few things before we leave. We’re going to Copenhagen in a couple of hours to eat dinner with 4 great friends – Kat, Andreas, Cuong and Julie (Cuongs new french girlfriend who none of us have met – yet!). Later tonight Mr. Boyfriend and I are gonna meet up with Julie & Christian (the friends we’re travelling with) and go to Sweden together – we’re flying from an airport in Sweden beacause the vacation was SO much cheaper over there. And around 1.00 pm tomorrow I’m gonna land on Cyprus for 8 days of fun, sun and adventures!
Any last minute-tips? We’re talking about snorkling or paragliding after a boat – that could be so much fun!

———————-

Jeg kan seriøst ikke vente mere nu!! Jeg vil til Cypern NU. Ej, men se lige på de billeder!!… det er hvor jeg er om mindre end et døgn.
Lige nu er jeg ved at pakke de sidste småting inden vi smutter. Vi tager nemlig til København om et par timer for at spise middag med 4 gode venner – Kat, Andreas, Cuong og Julie (skal siges på den fransk måde – det er nemlig Cuongs nye franske kæreste som vi alle skal møde i aften). Senere i aften mødes Hr. Kæreste og jeg så med Julie & Christian (dem vi skal rejse med) og så tager vi til Sverige sammen – vi flyver nemlig fra Sverige, fordi rejsen var SÅ meget billigere derover. Omkring kl. 13 i morgen lander jeg så på Cypern og kan se frem til 8 dages sjov, sol og eventyr!
Har i nogle last minute-tips? Vi har snakket lidt om at snorkle og paraglide efter en båd (i ved, der hvor man hænger i et slags faldskærm, hvor man så bliver trukket efter båden i luften) – det kunne være så sjovt!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 followers - THANK YOU!!