Dress like: Baby from Dirty Dancing # 1

Oonagh O’Hagen designer tote

Oonagh O'Hagen designer tote
I don’t know what to think of these totes. On some level I think they’re really cool – they make some kind of statement about all the expensive designer bags (and at the same time praising them?!). On the other hand it gives off a vibe like fake bags do too. The totes are designed by Oonagh O’Hagen who took images of known designer bags (on the pictures here it’s Chanel, Louis Vuitton and Hermes) and put them on totes. They’re available in the US in Brown’s and are $ 65 each. I bet you’re gonna find them on ebay very soon!

What do you think of the totes?

—————————-

Jeg ved virkelig ikke helt hvad jeg skal synes om de her canvas-net. På en eller anden måde synes jeg egentlig de er cool – det er et statement omkring alle de dyre designer tasker (og samtidigt vel også en tilbedelse af samme?!). Omvendt så opfanger jeg bare noget fake-taske vibe fra de her net. Canvas nettene er designet af Oonagh O’Hagen som har brugt billeder af kendte designer taske (i dette tilfælde er det tasker fra Chanel, Louis Vuitton og Hermes) og sat dem på net. De kan fås hos Brown i USA og koster 65 $ pr stk (ca. 350 kr). Jeg vil vædde med, at de er at finde på ebay snart!

Hvad synes du om dem?

2 kommentarer

  • Jeg kan godt lide humoren i dem, men ville nok aldrig købe en selv 🙂 ville til gengæld heller aldrig købe Louis Vuitton eller Gucci heller – måske dér den ligger ^^

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes nemlig også humoren er fed! Tilgengæld kunne jeg godt finde på at købe fx. en Chanel. Louis Vuitton er jeg dog heller ikke den store fan af.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress like: Baby from Dirty Dancing # 1