Marc by Marc Jacobs vs. Lipsy

Outfit of the day # 40

Outfit of the day # 40

Where did the danish summer go? Come back! The heat wave that we had for almost 2 weeks are now gone and it’s back to rain, rain and rain. This was my outfit saturday when I went to the beach with some friends to enjoy the last sunny day before the rain started. Later that night we had a BBQ and played some games.

——————————

Hvor forsvandt den danske sommer hen? Kom tilbage!! Hedebølgen, som varede næsten 2 uger, er nu forsvundet og igen sidder vi med ca. 20 grader og regn, regn og regn. Mit outfit her er fra i lørdags, da jeg samme med nogle venner smuttede til stranden for at nyde den sidste varme dag i denne omgang. Senere den dag grillede vi, drak kolde Somersby, kolde G&T og spillede spil.

I’m wearing:

Stribed top with zipper-detail on the sleeves from H&M (Divided)
Short denim shorts from Vero Moda
Flat gladiator sandals from Faith – Get them here
80s style sunglasses from Gina Tricot
Black halterneck bikini (on the picture below) from H&M

Outfit of the day # 40

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc by Marc Jacobs vs. Lipsy