Latest buy: Heels from H&M

Outfit of the day # 41

Outfit of the day # 41

This is what I’m wearing today. Have just been relaxing – I only did things like laundry (got to have some clean clothes ready for my 9 days in Copenhagen), bought food, made dinner and just said hi to my sister and her boyfriend that wanted to borrow some movies from us.
The sandals are new, by the way. Just bought them yesterday in Deichmann – love that they have SO cheap shoes. I only paid 149 DKK for them (don’t the the prices in other countries than Sweden – I know they’re 179 SEK there).
… and god, I hate my legs!

——————————
Det her er hvad jeg tuller rundt i idag. Har ikke lavet det helt store – mest ting som ordnet vasketøj (skal jo sørge for at jeg har en masse rent tøj klar til mine kommende 9 dage i KBH), fået handlet, taget (det meste af) opvasken og lavet aftensmad. Og så kom min lil’søs og kæreste Jens lige forbi og lånte et par film til deres film-aften.
Sandalerne er forresten nye. Købte dem igår i Deichmann – elsker simpelthen deres priser. Jeg betalte sølle 149 kr for dem og jeg snuppede de aller sidste her i Odense.
… og fuck, hvor har jeg lige opdaget at jeg hader mine ben?!

I’m wearing:

Dress from Topshop – get it here
Short denim jacket from Asos
Sandals with fringes from Deichmann
Earrings form Pilgrim

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: Heels from H&M