Primark expands OUTSIDE the UK

Outfit of the day # 45

Outfit of the day # 45This was my outfit on our last day of our Copenhagen-holiday. We were both really tired and spent most of the day relaxing and getting to leave to amazing house. So my outfit was pretty casual too.

————————

Her er mit outfit fra den sidste dag af vores mini-ferei i København. Vi var begge utroligt smadrede og brugte det meste af dagen på afslapning og oprydning, så vi var klar til at tage fra det fantastiske hus. Så mit outfit var også ret afslappet den dag.

What I’m wearing:

Brown dress from Zara
Long necklace from H&M

Black flats from Primark

Outfit of the day # 45

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Primark expands OUTSIDE the UK