In two months...

Pictures from the Britney concert

Pictures from the Britney concert

All the girls – Marlene, Ninna, Maria, Signe, me, Lith and Nanna

Here’s some pictures from before and during the Britney concert as promissed! We were a lot of people who met up before the concert for some drinks and then we all went in there together. The support for the concert was DJ Havanna Brown (some australian DJ) who sucked big time. Really BORING! Britney was awesome though! I had such a good time! I danced and sung along a lot.

—————————

Her er en masse billeder fra Britney koncerten som lovet! Vi var en del venner der mødtes inden koncerten og fik et par drinks – og derefter tog vi afsted sammen. Opvarmning til Britney var en australsk DJ Havanna Brown som virkelig var kedelig og ringe. Britney var dog fantastisk! Jeg havde det SÅ fedt! Og nøj, jeg fik danset og skrålet med!

Pictures from the Britney concertPictures from the Britney concertPictures from the Britney concert Pictures from the Britney concertPictures from the Britney concertPictures from the Britney concertPictures from the Britney concert

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In two months...