Chanel vs Asos

BumpIts

Image Hosted by ImageShack.us

Like a few other danish bloggers I got the offer from Elvira & Sixten to try BumpIts. I’ve actually considered them a few times before so I thought this was a good chance to finally see what they do.
The concept is simply that you put them under our hair to give your hair height and volume – but without teasing/backcoming your hair. I tried it out but the “fangs” of the pieces showed through my hair when I didn’t tease/backcomed it so I still had to do that a bit (but not as much as I usually would have done without the BumpIts). I have two of the medium pieces under my hair in the pictures. I like the concept, but I don’t think I’ll ever use the biggest one – that one’s to wild for me! And I don’t think I would use them on a normal schoolday. They’re probably something that I’ll only use for events and parties. They come in 4 different colours – blonde, dirty blonde, brown and black.

Have any of you tried them? Do you like them?

———————

Ligesom et par andre danske bloggere har jeg fået tilbudet fra Elvira & Sixten om, at prøve BumpIts. Jeg havde faktisk luret lidt på dem i forvejen, da jeg synes konceptet lyder fedt, så jeg takkede straks ja!
Hele konceptet går ud på, at du ikke længere behøver, at toupere dit hår for at give det lidt extra fylde i de øverste lag – du lægger simpelthen nogle BumpIts ind istedet for. Jeg prøvede først uden at toupere mit hår og det så ikke godt ud, da takkerne på stykkerne kunne ses igennem mit hår. Jeg prøvede istedet for, at toupere mit hår en lille smule og så sætte dem i – og det så langt bedre ud (resultatet ses på billederne, hvor jeg har 2 stk af den mellem størrelse i). Man må sige, at de bliver siddende og smutter ingen steder! Men man skal altså toupere lidt – ihvert fald i mit blonde hår. Jeg får nok aldrig brugt den største af dem i pakken (der er 2 x små, 2 x medium og 1 x stor i pakken), da det er for vild og lidt for 60er-agtig til mig. Men de andre kan jeg sagtens finde på, at bruge igen til festlige lejligheder, hvor håret skal være lidt større.

I kan købe dem her til 75 kr (porto er 20 kr). De fås i 4 farver.
Kender i dem? Hvad synes i om konceptet?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel vs Asos