New pictures from 3rd season Gossip Girl

Dress like: Baby from Dirty Dancing # 2

Dress like: Baby from Dirty Dancing # 2Coral bodysuit from Miss Selfridge, White shoes from Asos,
Denim shorts from
Forever21, Brown belt from Warehouse
You’re in love with your danceteacher/partner (which we all would be if he was anything like Patrick Swayze ano 1987) and being a bit silly on a bridge (come on – we do that all the time!). This is what you wear!

—————–

Du har forelsket dig i din danselærer/partner (hvilket ville alle ville være hvis han bare var lidt ligesom Patrick Swayze ano 1987) og hopper lidt fjollet rundt på en bro (fordi det gør vi alle hele tiden). Det her er det perfekte outfit til sådan en situation!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New pictures from 3rd season Gossip Girl