My latest buy: Asos gold dress on Ebay

Gold/black wedges from H&M party

Gold/black wedges from H&M party

Sorry for no blogging last night. I was just so beat when I came home from work that I got some dinner, prepared something that I wanna show you later (blogging about it tomorrow) and then crawled to bed with a book and Mr. Boyfriend. But now I’m back and I’m secretly (well, now it’s not a secret anymore) craving these wedges from H&Ms party collection (I’ve blogged about the collection before here). I love all the straps, but I’m not too sure about the gold part though. But if they as cheap as H&M stuff normally is then I could give them a try and maybe colour the gold black later if I get sick of it. What do you think?
By the way – the collection starts coming to the shops late october and to december. They don’t release the whole collection at once so if there’s something you’ve fallen in love with then you have to keep your eyes open during that periode.

——————

Undskyld for manglende blogging igår aftes. Jeg var simpelthen bare så træt, da jeg kom hjem fra arbejde at jeg bare hurtigt fik noget mad, fik testet noget som jeg vil vise jer på bloggen senere (blogger om det i morgen) og derefter kravlede jeg i seng med en bog og Hr. Kæreste. Men nu er jeg tilbage! Jeg har et stykke tid cravet de her wedges fra H&Ms party kollektion i hemmelighed (well, nu er det ikke så hemmeligt længere). Jeg er vild med remmene, men jeg er altså ikke helt tryg ved guld hælen. Men hvis de er så billige som H&Ms sko normalt er, så skulle man måske bare kaste sig ud i det og så farve hælen sort senere, hvis man bliver træt af guld? Hvad synes i?
Og forresten så har jeg blogget om H&Ms party kollektion før her. Kollektionen kommer løbende ud i butikkerne fra sidst i oktober til december. Der er desværre ikke nogen fast dato for det hele, så er der noget man har forelsket sig i, så må man besøge H&M en del i den periode.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My latest buy: Asos gold dress on Ebay