Stine Goya SS10

Outfit of the day # 47

Outfit of the day # 47
I was looking through my pictures from Cyprus and I can see that I kinda forgot to take outfit-pictures most of the time. But I have this one! It’s from the day where we went out to the Cape Greko sea caves. They were really pretty and it was SO hot that day! My most important accessorie that day was probably the water bottle you see in my hand. See what I’m wearing futher down.

——————-

Jeg har lige siddet og kigget mine Cypern-billeder igennem og jeg kan se, at jeg har været lidt dårlig til at huske, at få taget outfit-billede. Men jeg har det her! Det er fra den dag, hvor vi tog ud til Cape Greko som er en masse smukke grotter der er både under og over vandet. Det var super flot og samtidigt meget, meget varmt den dag! Min vigtigste accessorie den dag var nok vandflasken som i kan se jeg holder. Se hvad jeg har på hernede under.

What I’m wearing:

Le Sac dress from American Apparel – Get it here
Black bikini from H&M
Sunglasses from Gina Tricot
Bag from Pieces
Gladiator sandals from Asos – Get them here

Outfit of the day # 47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya SS10