Blair + Chuck in Elle

Outfit of the day # 49

Image Hosted by ImageShack.us

This is what I’ve been wearing (and is still wearing) today. Did some cleaning of my appartment and went to see a movie with a girlfriend. We saw “The Hangover” which was pretty funny – normally I’m a big fan of those kinds of movies, but I have to admit that I laughed a lot. Now I’m gonna grab myself a piece of left-over lasagne and then I’m gonna do some more cleaning – my place looks like a mess.

———————-

Her er hvad jeg har rendt rundt i idag (og stadig gør). Har ryddet lidt op i lejligheden og så har jeg haft en bio-“date” med en veninde. Vi så “Tømmermænd i Vegas” og den var egentlig ret sjov. Normalt er jeg ikke stor fan af den slags drengerøvs-humor film, men jeg må altså indrømme, at min veninde Maria og jeg skreg af grin et par gange. Nu vil jeg snuppe mig noget lasagne (rester) og så rydde lidt mere op.

What I’m wearing:

Denim leggings from Pieces
Dark leopard t-shirt from Asos – Get it here
Black bracelet from H&M
Boots from Deichmann

Outfit of the day # 49

6 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor ser du godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak! *rødmer*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi! Thanks for dropping by my blog. Ooh, I love your studded shoes. I hope I can find a pair of those here. Have a nice day!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • those shoes are killer! Very in, very different, very edgy. It adds a real edgy taste to your outfit. I like the look you have on face it's heaps 'fierce' hahaha. Love your hair btw.ALSO, i'd jsut like to say, i really thank you for taking your time to look at my blog. It really means so much to me that you could do that.xxLina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ GoldenYou're welcome – it's a cute blog you have! The shoes are from Deichmann – if that helps you!@ linaaThank you! But they're also a bit killer to walk in sometimes… that heel is pretty high!You're welcome – I like to visit new blogs! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Those shoes make my heart skip a beat!xo,Fabulous Finds Gal

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blair + Chuck in Elle