Blake Lively in Blumarine dress

Outfit of the day # 50

Image Hosted by ImageShack.us

Here’s my outfit from today. Just finished a nice dinner with Mr. Boyfriend and friends and now we’re gonna play some games. Later my friend Cuong and his stepbrother are coming over and then we’re all going out for drinks. Tried to find a casual but cool outfit for tonight.

I wish you all a nice saturday!

————–

Her er dagens outfit. Er lige blevet færdig med en lækker middag – indtaget sammen med Hr. Kæreste og venner. Nu skal vi spille lidt spil og senere kommer min ven Cuong og hans papbror over – og så smutter vi nok ud og får drinks. Lur mig om vi ikke ender på Grøntorvet igen… 😉 Dagens outfit er et forsøg på lidt casual og cool blandet sammen.

Ha’ en fantastisk lørdag aften!

What I’m wearing:

White t-shirt from H&M
Black skrit from Asos
Leopard flats from Primark
Cocktail ring from H&M
Black fringe bag from Zara
Bracelet from H&M
Blue earrings from H&M

Outfit of the day # 50

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blake Lively in Blumarine dress