BumpIts

Sunday snack: Sean Connery for LV

Sunday snack: Sean Connery for LV I know, I know! “He’s old enough to be your grandfather blah-blah-blah”… yeah, but my hot grandfather!! He’s still a handsome man even though he’s over 70 and here he’s in a commercial for Louis Vuitton. Do you like it? I love it!

———————
Jaja, jeg ved det godt! “Han er jo så gammel, at han kunne være din bedstefar blablabla”…. jaja, men sikke en hot bedstefar han ville være! Han er stadig en flot mand selvom han er røget over de 70 (gisp!) og her er han i en reklame for Louis Vuitton. Kan i lide den? Jeg synes den er fed og flot!

3 kommentarer

  • Ååårh, han er SÅ flot! Og det samme med George Clooney.. Gamle eller ej, min kommende mand må gerne se sådan ud, når han bliver så gammel 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh enig (minus Clooney dog, ham har jeg aldrig helt forstået hypen omkring). Han holder sig fantastisk og er stadig sexet selvom han er over 70!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg tror det er hans stemme – den er virkelig sexet imo! 😀 … og nu skal jeg nok stoppe mit gammelmandssavleri.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BumpIts